- 17,441
- 14,964
- 113
Ekli dosyalar
-
422.3 KB Görüntüleme: 10
Bol şanslar dostCamel kardesim 100 lira atti 70 80 adim yap kirisalim dedi , @Camel7019
4. Adima geldik Ekli dosyayı görüntüle 751934Ekli dosyayı görüntüle 751934
Burasi kurtlar sofrasi dost kim kim koparirsaKasa 100 diyince kimse takip etmiyor 1k desen saliseler sayılıyoedu şuan
İyi sevindim farkında olmana 🤣Burasi kurtlar sofrasi dost kim kim koparirsa![]()
Dost biz herseyin farkindayiz azdan az coktan cok gidiyorİyi sevindim farkında olmana 🤣
Azdan az gitmiyor baksana burda kimse yok çoktan çok gidiyor sadece 🤣Dost biz herseyin farkindayiz azdan az coktan cok gidiyor![]()
Reis zaten masa tenisi alcam sadece , takip mümkün degilde bi deneme yapiyorum nerde patlicak diye 😁Azdan az gitmiyor baksana burda kimse yok çoktan çok gidiyor sadece 🤣
Aq seriye bak 6 ne gidip verta bette yapsan 10k ödül vardı 6/6 yapana 🤣
Aynen aynen mümkün değil sen hakana bırak yeterki her raket vuruşunu sayar 🤣Reis zaten masa tenisi alcam sadece , takip mümkün degilde bi deneme yapiyorum nerde patlicak diye 😁
Ben senin konudan çıkmadım sizi arıyorum aq 🤣🤣
Kanka ben 10K da açsa takip etmem burayı bi daha 🤣 bol şans, ayrıca 170₺ 1.07 nasıl takip edilecek
Bol şans aga muhtemelen bunu yazana kadar sonuçlanır 🤣🤣🤣
Niye dost hayrola insallahKanka ben 10K da açsa takip etmem burayı bi daha 🤣 bol şans, ayrıca 170₺ 1.07 nasıl takip edilecek
Hakan edeeKanka ben 10K da açsa takip etmem burayı bi daha 🤣 bol şans, ayrıca 170₺ 1.07 nasıl takip edilecek