O eski halimden eser yok şimdi dost. Olunca adam gibi adamlara kapımız her zaman açık 💪🤝🏻Yasyn dostumuz cebi zengin olunca gonlude zengin olan dostlarimizdandi giyinmeyide yemeyide severdi
O eski halimden eser yok şimdi dost. Olunca adam gibi adamlara kapımız her zaman açık 💪🤝🏻Yasyn dostumuz cebi zengin olunca gonlude zengin olan dostlarimizdandi giyinmeyide yemeyide severdi
1 farmlik yansaydi bari be3 vakte kadar cesetle birlikte toprağa heralde neyse az önce dost dm kutusu yandı heyecanla bakam dedim @Ganilost yazdı diye meğersem bi puşt multi soru sormaya yazmış dm yi kitlicektim az kalsın
1 tl den farm da iyi giderdi be1 farmlik yansaydi bari be
Aynı sen dostYasyn dostumuz cebi zengin olunca gonlude zengin olan dostlarimizdandi giyinmeyide yemeyide severdi
Özel oran yardımlaşma konusuna alalım sizi1 tl den farm da iyi giderdi be
O vapur limandan kalktı o liman artık yıkıldı o gemide okyanusta fırtınalara karıştı@Ganilost dost bizi unutmaz joecim bı Roll yaptirir bize
Kerem gol atar varmış almadık bak izle nasıl gelcek uğraşmıcam almayada ama %99 gelirÖzel oran yardımlaşma konusuna alalım sizi
Estağfurullah dost o senin gönlünün 500x ligiAynı sen dost
Auckland a atamadı Bayern e mi atacak aqKerem gol atar varmış almadık bak izle nasıl gelcek uğraşmıcam almayada ama %99 gelir
500x mi dost en son rüyamda gördüm bana en fazla 2x atıyor onuda yüksek patlayan yere nispet yaparcasına atıyorEstağfurullah dost o senin gönlünün 500x ligi
Bayern garantlemiş usta bu benfica barcelonaya neler yaptı bayern kim beaAuckland a atamadı Bayern e mi atacak aq
Bolşans cano çevrimi zor onun keyif alarak oynaBets10 3k bonus tanımlamış 100k yapıp geliyorum @JoeQuanqa
az kaldı azzz