- 76
- 26
- 18
Yaptım hesabım kısmından doğum tarihi adresi falan doldurunca oluyoTC onayı yaptın mı sen
Yaptım hesabım kısmından doğum tarihi adresi falan doldurunca oluyoTC onayı yaptın mı sen
Tamam gardasim verdik teşekkür ederim hepinize bilgi içinBilgilerini istiyo 2 3 dakikaya hallediyo ondan sonra çekim ver maks 10 dakikada ödüyo
Gerek yok canlı beklemeye hesabımdaki doğum tarihini falan doldurun sıkıntı olmuyoCanlıya bağlan dost onay sonrası yapıyorlar gönderim
Ne ölücu adamlarsiniz sizKomisyon karşılığı kiriptoya çekilir dostlar
Kardeş Midas aç 2 dakika sürmüyor Trx olaeak çek ben sana mesajdan anlatım kimseye para yedirmeBeyler ben bu kripto işine yabancıyım nasıl accaz bunu parayı yaptık cekemiyz
Benimkide gelmediTrx ile çekim verdim ne zaman gelir
3. Dk işleme alırız. Ulan ne bilsin burdakiler sitenin finans biriminde mi calisiyor . Soru sormak için soruyorsun yemin ederim yaTrx ile çekim verdim ne zaman gelir
İşleme alındı dedi kanka benim3. Dk işleme alırız. Ulan ne bilsin burdakiler sitenin finans biriminde mi calisiyor . Soru sormak için soruyorsun yemin ederim ya
slot yazıyor sadece zaten avivatorde siler kralAviatorde yaptım sildiler
Jetxde orda burda millet çekmişslot yazıyor sadece zaten avivatorde siler kral
Kripto ile çektin dimi dostumbenim de geldi çekim. ilk canlı destekten tc falan verdim sonra çekim verdim 30dk sürdü.