Tamam söylerimAlevcim su limiti indirde havalemizi yapalım
Knk yanlış yoldasın TR krıpto hesapları el koyuyo paraya açıklamaları baya doldurman lazım soğuk cüzdana çekıp ordan aktarman lazımdıAğalar bilen varsa kripto yeni açtım onayladm burda tikandim kimden geldiğini falan soruyor ne dicez buna gönderici adı bide kendi hesabimdan diye seçenek var
Trust Vallet e çek kral jojoya falan yatır kriptoyla oyna sonra havale Çek en garantisi buKnk yanlış yoldasın TR krıpto hesapları el koyuyo paraya açıklamaları baya doldurman lazım soğuk cüzdana çekıp ordan aktarman lazımdı
trustwallet yap ordanda siteye yatır oyna bankana çekrsinParibu harici Kripto kullanmıyorum ne yapmamı önerirsiniz kimliğimin NFC bozuk başka bir Kripto açamıyorum
çek bana atim havaleyle yada siteye aktar ama süre varParibu harici Kripto kullanmıyorum ne yapmamı önerirsiniz kimliğimin NFC bozuk başka bir Kripto açamıyorum
O nasıl oluyor kanka acaba anlatır mısın kisaxa vaktin varsatrust yap ordanda siteye yatır oyna bankana çekrsin
trust wallete çek tron sonra siteye yatır oynarsın kazanırsan bankana çekersinO nasıl oluyor kanka acaba anlatır mısın kisaxa vaktin varsa
Küfür etme lan her yazıyı takip etmek zorunda mı insanlarYa amınakoyayım şu konuya sorup duruna kadar 50 tane konu açıldı kripto ile ilgili girin okuyun nasıl yapılıyor nasıl ediliyor
Zorunda değil zaten kral da yukarda büyüteç var bak oraya yazınca çıkıyor konu başlıklarıKüfür etme lan her yazıyı takip etmek zorunda mı insanlar
Arama yerini biliyorumda bu elemanın küfür etmesi ne ayak nerde bu yöneticiler abiZorunda değil zaten kral da yukarda büyüteç var bak oraya yazınca çıkıyor konu başlıkları