Banada aynısı oldu 2 saattir işleme alındı yazıyor canlıya bağlandık bakalım ne diceklerTrust ile talep oluşturdum 2 saat oldu gelmedi işleme alındı diyor bişeyi yanlış mı yaptım bilmiyorum
Banada aynısı oldu 2 saattir işleme alındı yazıyor canlıya bağlandık bakalım ne diceklerTrust ile talep oluşturdum 2 saat oldu gelmedi işleme alındı diyor bişeyi yanlış mı yaptım bilmiyorum
İşlem sırasında dediler banaBanada aynısı oldu 2 saattir işleme alındı yazıyor canlıya bağlandık bakalım ne dicekler
24 saat oldu odemiyolar hep islemde yaziyor1000 çekim verdim bakalım kripto ile
24 saat oldu benim hala islemdeÖdemiyo hala
vala ben cektım sorun olmadı kımlık onayı sonrası bir kac kere cektım hattaBunlar ödemez 8 kere iptal etti 8 kere bağlanıp kimlik bilgileri verdik
Bizimkinide işleme alındı yaptı bakalım odicekmivala ben cektım sorun olmadı kımlık onayı sonrası bir kac kere cektım hatta
Nasıl bi kaç kere aynı bonusumuvala ben cektım sorun olmadı kımlık onayı sonrası bir kac kere cektım hatta
o kelime kullanılmıyor burda bu yüzden söylemedımNasıl bi kaç kere aynı bonusumu
Hangi kelime bibero kelime kullanılmıyor burda bu yüzden söylemedım![]()
Ödendi 1 saat bile olmadan beylerBizimkinide işleme alındı yaptı bakalım odicekmi