- 7,916
- 2,639
- 113
Bol şansArkadaşlar herkese iyi akşamlar bol şanslar
Beşiktaş kazanırsa 10 kişiye 500 lira göndereceğim takip edenler arasından vereceğim (seçeceğim bir kişinin adeletine güvenerek dağıtım sağlanacak
Bol şansArkadaşlar herkese iyi akşamlar bol şanslar
Beşiktaş kazanırsa 10 kişiye 500 lira göndereceğim takip edenler arasından vereceğim (seçeceğim bir kişinin adeletine güvenerek dağıtım sağlanacak
Evet yanlış olmuş uzun zamandır açmıyordum 😕Çekiliş konusu açmış bide yanlış açmış
La basket geride ya kesin odur yarınki maç bugünkü basket maçındanda zor puahahYarin ziraat maci var la belki futbol almıştır puhaa
Harbiden cekilos konusu açmış laÇekiliş konusu açmış bide yanlış açmış
Ali yaşlandın be gadaşım bırakma vakti geldiEvet yanlış olmuş uzun zamandır açmıyordum 😕
Adminlere söyle duzeltirleEvet yanlış olmuş uzun zamandır açmıyordum 😕
Tabi basket futbol maçına 24 saat varBesiktas basket macimi
MerhabalarArkadaşlar herkese iyi akşamlar bol şanslar
Bol şanslarBasket maçı arkadaşlar
Ağır favoriSimdi düzeldi konu da besiktas sezonun en kötü basketini oynuyor ilk yari izledim pota altina giremiyorlar çok zor mac
Favori ama gününde değiller her atis kacti ikinci yari ritim bulmaları lazımAğır favori
Sen beni dinle ms 3-5 farkla alır JkSimdi düzeldi konu da besiktas sezonun en kötü basketini oynuyor ilk yari izledim pota altina giremiyorlar çok zor mac
Bol şanslar dilerim hocamArkadaşlar herkese iyi akşamlar bol şanslar
2 den 1 yapmaya çalışıyor belkiFavori ama gününde değiller her atis kacti ikinci yari ritim bulmaları lazım