- 26,893
- 9,644
- 113
ula maç bitti kaaptayım dedim baktım gol olmus hazırlık 5 dk uzatma ilk kez gördüm
Ödemedi mi la daha geçen attım dediElemanın bana borcu var kasa 7k diye roll açmış![]()
valla bize dm atana para oldukca attık bize dönüs olmadı hiçElemanın bana borcu var kasa 7k diye roll açmış![]()
Yok la iban at odeyyim diyor herkesin içinde ama atmıyor ,halbuki ibanimi da borc aldığı gün verdim kayıtlıÖdemedi mi la daha geçen attım dedi
Dost bosver takılma bole şeylere artikElemanın bana borcu var kasa 7k diye roll açmış![]()
Knka attım özeldenİki arkadaş dm iban atsin sıradaki iki arkadaş biri halil diğeri zeisy
Kankam sal şu muhabbeti bırak ya..Yok la iban at odeyyim diyor herkesin içinde ama atmıyor ,halbuki ibanimi da borc aldığı gün verdim kayıtlı
Ben senden önce attim siran bana geçti kanka puahaKnka attım özelden
Geçen ulu orta iban yaz dedi sonrada attım dedi bende attı sanıyorumYok la iban at odeyyim diyor herkesin içinde ama atmıyor ,halbuki ibanimi da borc aldığı gün verdim kayıtlı
Dost shellac bu mevzu bir daha donerse bu forumda sinirsiz ban atacam dedi sal konuyu bosver dostGeçen ulu orta iban yaz dedi sonrada attım dedi bende attı sanıyorum