Tebrikler dost,,Sponsor ile konusayim kabul.ederse 4 kisiye 250 vereyim devam.edeyim ,onun parasi rahat edemiyorum
Tebrikler dost,,Sponsor ile konusayim kabul.ederse 4 kisiye 250 vereyim devam.edeyim ,onun parasi rahat edemiyorum
Verdi golü knkaVara gittii
Konuş brocanSponsor ile konusayim kabul.ederse 4 kisiye 250 vereyim devam.edeyim ,onun parasi rahat edemiyorum
VerdiVara gittii
Aynen kefal diyen biri vardi oyle.kalsin dede sen baska birsey bulO bana özel deme öylelere skskdmddm
Gizli (kendim ile.konusayim doneyim)Sponsor kim
Şansın güzel ama,,az daha devam mı etsen??Sponsor ile konusayim kabul.ederse 4 kisiye 250 vereyim devam.edeyim ,onun parasi rahat edemiyorum
Ama o benim lo akskdkkfAynen kefal diyen biri vardi oyle.kalsin dede sen baska birsey bul![]()
Konuş kankamGizli (kendim ile.konusayim doneyim)
Ruhunu skdkkdmdmmfmGizli (kendim ile.konusayim doneyim)
Tm konuş ama ikna et kendiniGizli (kendim ile.konusayim doneyim)
Helalke
Tebrikler iyi alıştın roll wonlarına
HeSponsor çok mu gizli dost
Kendi kuponlarında yapsan bunu ah beDk 86 3-1 dedim sonra gidip dk 80 de son 3 dk gole dedim 83 te 3-1 oldu amq 🤣🤣
İyi tahmin ettin kankam 😍Dk 86 3-1 dedim sonra gidip dk 80 de son 3 dk gole dedim 83 te 3-1 oldu amq 🤣🤣
Alikefalim kazandı yine helali var 2 saat önce hissettirdi zatenİyi tahmin ettin kankam 😍
İlk ben çıkartmıştım bu muhabbeti ismimi söyleme diye ne yapsak tutuluyor aminyum