- 17,038
- 8,647
- 113
4 kisi disinda 4 kisi daha secelim toplam 8 kisi
4 kisi daha sec atLa noldi
Kank yemin ediyorum boş yapıyosun ya Drogba ile aramda olan muhabbeti bilmiyorsun veronlada aynını yaptıydın hoş değil yaptığınız sizin tayfada bi hoşnutsuzluk var niye bilmiyorum inşallah istediğiniz olur canı gönülden istiyorum cidden.Dostum adam demiski aktif konuyu takip edenler mevzu 250 değil ben zaten kolay kolay Roll takip etmem ama orada 2 kişi tamamda kalan 2 kişi olmamış demen yanlış hoş değil haktan hukuktan bahsediyon ama bazı konularda kankilerine ben gelicem buralara sahip çıkıp diyip nedemek istediğini anliyoruz hoş kelimeler değil 250 işini gorucekse benim 250 sana versin sıkıntı yok
Tamamdır seçiyorum konudan o zaman4 kisi daha sec at
bizim gibi takipledin son ana kadar yani yav bişey demicem knkaEttim şimdi senden önce yazmışım nolacak şimdi) neyse işte kank olsun
2. Role bırak kasayı millet zaten gelecek4 kisi disinda 4 kisi daha secelim toplam 8 kisi
Kankam o kadar aktif yok ben bi bakayım neyse o acele etmeyin lütfenArkadaşlar 4 Ali Kemal kardeşimiz secti 6 da benden olsun kim varsa 250 alsın kimsenin de gönlü kalmasın @Alikemal de razı ise
Uygundur4 kisi disinda 4 kisi daha secelim toplam 8 kisi
Iban at dedeKank yemin ediyorum boş yapıyosun ya Drogba ile aramda olan muhabbeti bilmiyorsun veronlada aynını yaptıydın hoş değil yaptığınız sizin tayfada bi hoşnutsuzluk var niye bilmiyorum inşallah istediğiniz olur canı gönülden istiyorum cidden.
Gerek yok ali kefalim dağıt sen ödüllerini sıkıntı yok vallahi diyorum sadece gördüğümü dedim başka bi mevzu yok4 kisi disinda 4 kisi daha secelim toplam 8 kisi
Sen de atKankam o kadar aktif yok ben bi bakayım neyse o acele etmeyin lütfen
Sen bakma Ali Kemal bakar boşver senKankam o kadar aktif yok ben bi bakayım neyse o acele etmeyin lütfen
Valla gerek yok ali kefalim istemiyorum aç roll takipleriz muhabbetinde güzelIban at dede
Ok ben karışmıyorum iyi akşamlar dostSen bakma Ali Kemal bakar boşver sen
Bitti galibaCenk sana da attim
Sen jban at kendi kicini kurtar yeterTamamdır seçiyorum konudan o zaman
Kavga yok konu saçma sapan yerlere sürüklendi hep olan şeyKavga bitti mi