Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alikemal ( Şanziment 3 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Kank yemin ediyorum boş yapıyosun ya Drogba ile aramda olan muhabbeti bilmiyorsun veronlada aynını yaptıydın hoş değil yaptığınız sizin tayfada bi hoşnutsuzluk var niye bilmiyorum inşallah istediğiniz olur canı gönülden istiyorum cidden.
Dostum bak biz nasıl senin orada kullandığın kafa ses etmedik bozmadik art niyetli olsak orada söylerdik veronla olan muhabbetin de ben ne seni ne onu haklı gösterdim ama görselleri attım bak hala orada takılı kalmışsın boşver uzatmaya gerek yok

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,878
8,587
113
Dostum bak biz nasıl senin orada kullandığın kafa ses etmedik bozmadik art niyetli olsak orada söylerdik veronla olan muhabbetin de ben ne seni ne onu haklı gösterdim ama görselleri attım bak hala orada takılı kalmışsın boşver uzatmaya gerek yok
Iban atar misin hocam

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,552
3,988
113
Doğru olsun dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...