- 49,308
- 54,123
- 113
İzdiham olursa bizde arada kaynariz en kötü senaryo yaşanır4 te buralar yığılır duyan gelir
İzdiham olursa bizde arada kaynariz en kötü senaryo yaşanır4 te buralar yığılır duyan gelir
Yok bu ali kefal duygusal herkese vereceğim derken 10 adım gider kasayı hiç ederİzdiham olursa bizde arada kaynariz en kötü senaryo yaşanır
Bu yabancı gelmedi bana 😁Yok bu ali kefal duygusal herkese vereceğim derken 10 adım gider kasayı hiç eder
su an koreli gençlerin ezildigi konserler gibi izdiham varYok bu ali kefal duygusal herkese vereceğim derken 10 adım gider kasayı hiç eder
Zaten 3 adim atti 2 kişiye 500 verip konuyu neden kapatmadi ki zatenYok bu ali kefal duygusal herkese vereceğim derken 10 adım gider kasayı hiç eder
Bol sans kardes,sen cok degisik oynuyosun be.bbu sekilde kazanmk cok zor olurTakip etme zorunluluğu yoktur
5 adım olsun 5 kişi olsun diyorZaten 3 adim atti 2 kişiye 500 verip konuyu neden kapatmadi ki zaten
5 kisi fazla 2 kisi iyidir5 adım olsun 5 kişi olsun diyor
La biz normal oynuyoz da noluyor biz de kaybediyoruz ehejsjsjBol sans kardes,sen cok degisik oynuyosun be.bbu sekilde kazanmk cok zor olur
All in yapmıyor ki. 1500 er 1500 er atıyoZaten 3 adim atti 2 kişiye 500 verip konuyu neden kapatmadi ki zaten
Ortasını bulsun iste5 kisi fazla 2 kisi iyidir
Herkes bizim gibi mal mi puahaAll in yapmıyor ki. 1500 er 1500 er atıyo
Kasa basmiyorum1500 basıyon kazancı Scott yiyip tekrar 1500 mü basıyon 🤣
2.5 kisi olsun peki puahaOrtasını bulsun iste
All in girmiş olsa 12k parası olacaktıAll in yapmıyor ki. 1500 er 1500 er atıyo
Daha kaç adım varKasa basmiyorum
Allah bilirDaha kaç adım var