- 41,161
- 31,940
- 113
Bol şans neyse ben uzayım bu konuda max 32sn kalabilirim üstü zarar yazar.Kasa basmiyorum
Bol şans neyse ben uzayım bu konuda max 32sn kalabilirim üstü zarar yazar.Kasa basmiyorum
Bol şanslarKuponumuz
Olm senin kazanma ihtimalin daha yuksek kasa atarak oynadigin icinLa biz normal oynuyoz da noluyor biz de kaybediyoruz ehejsjsj
Biri rol için verdi mahcup olmayalım diye kasa atmıyoruz yavaş yavasAll in girmiş olsa 12k parası olacaktı
İki kupon paylaşırken geldidaha takip edemeden wonluyosun dalga geçme bizle![]()
bu lig için 2 gol lazım biri iptal oluyorKuponumuz
Bende kaçtım dost görüşürüz4. Adımda 15 kişi daha geldi. 8.adımda izdiham olacak. @Erhan2121 bana müsade şimdi mal gibi dk sayanlar olacak. Moral bozmaya gerek yok
yav durun simdi wonlar zatenBende kaçtım dost görüşürüz
Sakinim merak etmeYok bu ali kefal duygusal herkese vereceğim derken 10 adım gider kasayı hiç eder
Acelem yok kasa atmıyorumZaten 3 adim atti 2 kişiye 500 verip konuyu neden kapatmadi ki zaten
Bu aralar ihtimal sıffırOlm senin kazanma ihtimalin daha yuksek kasa atarak oynadigin icin
Kısıtlı bültende güzel maçları seçiyorsun,,Sakinim merak etme![]()
2k ile başladım kasa 6k olmuş neden zor olsun ,kasayı atınca bir yerde patlıyoruz acelemiz mi varBol sans kardes,sen cok degisik oynuyosun be.bbu sekilde kazanmk cok zor olur
15 te 13 yaparsan haber etSakinim merak etme![]()