- 25,767
- 6,717
- 113
Eline sağlıkÇekim verdim gelince aticam herkese teşekkür ediyorum başka siteye aticam ordan rolle devam.edicem hayırlı aksamlar
Eline sağlıkÇekim verdim gelince aticam herkese teşekkür ediyorum başka siteye aticam ordan rolle devam.edicem hayırlı aksamlar
1k oldu sana 10k, son kupon da fazlası idi sağlık olsunNeyse sağlık olsun. Durman için bı yerde kayıp olması lazımdı 😁 @Alikemal Tebrikler kasa iyi
Hadi hayırlısı olsun dost,,tavsiyem güncel bilindik liglere biraz bak derim,,bu Estonya Belarus falan filan bunlar cacık be dost,,,Çekim verdim gelince aticam herkese teşekkür ediyorum başka siteye aticam ordan rolle devam.edicem hayırlı aksamlar
İyi para iyi geldin boşver 👍🏾👍🏾1k oldu sana 10k, son kupon da fazlası idi sağlık olsun
Mükemmel olurrr du,,artık elindekine ve önündeki maçlara bakacak artık,,mücadele bitmez,,Sert orta gelmedi son kuponda o gelse işte.
Tut tut borçsuz olmanın değerini borçlu anlar sadece kardeşimAston villa maçı alt diye bağırıyor şimdi karttaki nakit avans çekip basacam sonra yine icralık olacaz jaiq neyse kendimi tutayım
Kim bilir kimlere attı havada bulutOldumu dagitim la
Çekim bekliyor adam dahaOldumu dagitim la
Dhaa atmamış ta bizim dm kapalı la puahaKim bilir kimlere attı havada bulut
Ödülüm geldi ezdim bileOldumu dagitim la
Sana odul vermez la boşa bekleme pyahaÖdülüm geldi ezdim bile
ödülum geldi bileOldumu dagitim la
Yanlislikla filan atarsa sana atayım bariSana odul vermez la boşa bekleme pyaha
Hay sizin yalanınıza puahaödülum geldi bile
Tm yerizYanlislikla filan atarsa sana atayım bari