- 25,765
- 6,716
- 113
Tamam 😁😁😁Tm yeriz
Tamam 😁😁😁Tm yeriz
kral aylardır yoktunTakip etme zorunluluğu yoktur
İlla birileri alınacak ama. Onceligi bana roll için atanlara verdim seni ikinci role almak zorundaydimOdulu takip etmeyenlere mi attın la daha da senin konunda olmam başından beri vardım ben
Marley Erhan valla aklimdasinizBaşta beğenin geçin yeter diyodu 😊🤣🤣
Saol kalsin iyi akşamlarİlla birileri alınacak ama. Onceligi bana roll için atanlara verdim seni ikinci role almak zorundaydim
Aklına seninMarley Erhan valla aklimdasiniz![]()
Önceliği sana roll actiranlara vereceksen konuya direkt isim yazsaydın ya niye 4 kişi 500 8 kişi 250 diye atraksiyon yapiyonİlla birileri alınacak ama. Onceligi bana roll için atanlara verdim seni ikinci role almak zorundaydim
Çekiliş mi ben mi secicem dedim , çekiliş olmadığı icin kendim seçtim ,Önceliği sana roll actiranlara vereceksen konuya direkt isim yazsaydın ya niye 4 kişi 500 8 kişi 250 diye atraksiyon yapiyon
valla 1 haftadır tek sana alınmadım 🤣🤣🤣İlla birileri alınacak ama. Onceligi bana roll için atanlara verdim seni ikinci role almak zorundaydim
Kaç yaptin kasayi4 kişiye gönderdim, not aldığım 5 kişi var kusura bakmasınlar ikinci rol onlar için
Ayak bacak iştealınmadım ama güzel seçim olmuş kanka ilk kupondan beri erhan ben marley sıfır çekmisiz puahahahha
Kendim seciyormusum onceligimi roll için atanlara verdim kimse kırılmasın hakkını helal etsinvalla 1 haftadır tek sana alınmadım 🤣🤣🤣
TebriklerTakip etme zorunluluğu yoktur