- 30,620
- 9,651
- 113
Tebrikler dostNeyse kanada basketten toparladık devam
Tebrikler dostNeyse kanada basketten toparladık devam
Sevindirici haberNeyse kanada basketten toparladık devam
Kanka tanıdığın veya sevdiğin adamlara atacaksan eğer öyle yaz bariNeyse kanada basketten toparladık devam
Derken dostum ?Kanka tanıdığın veya sevdiğin adamlara atacaksan eğer öyle yaz bari
Ben yine şansımı dilerdim sana yine ara ara yazardim
Bence ayıp yaptığın
Yani ordaki 8 10 sayfanın toplamını yazan 2 kişiyi görmezden geliosan bı sıkıntı var demektirDerken dostum ?
Ya ne türlü türlüsü ,geceylede alakası yokGece olunca türlü türlü insan da çıkıyor
Hayırlı geceler dostAğalar ben yatıyorum sabah 6da kalkıyorum @alivelive NBA bol şanslar kral şansın daim olsun
Iyide 10 kisiyi geckin kisi vardı orda herkese atamazki dost bunu bile bile takip etmen lazimBöyle bişey yok ayıptır 28 sayfanın 5 ini ben yazmisimdir orda
Can sıkmaya mi geldin yargı desen var karalama desen varYa ne türlü türlüsü ,geceylede alakası yok
Iyi uykular dost 3 saat kalmış Allah kolaylık versinAğalar ben yatıyorum sabah 6da kalkıyorum @alivelive NBA bol şanslar kral şansın daim olsun
Hocam başından beri takip edenlere attımYani ordaki 8 10 sayfanın toplamını yazan 2 kişiyi görmezden geliosan bı sıkıntı var demektir
Gerçekten konunuda cirkinlestirmek istemiyorum alakasız şeylerle ama
Ben gerçekten dm den kimlere attığını merak ediyorum
Para muhabbeti değil buYav bırakın şu para muhabbetini artık kime attıysa attı
Eywallah dostum saolasinAğalar ben yatıyorum sabah 6da kalkıyorum @alivelive NBA bol şanslar kral şansın daim olsun