Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alivelive / Fakir Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,371
32,242
113
Şimdi savaşın kimi kastettigini öğrenmeye çalışıyorum merakta ediyorum en son yazdığı cümlede
Abi ben bişey demiyorum ayrıca sana karşı hiç kötü düşünmedim onu söyleyim benim yaşım küçük küçüklüğüme verin ne yqzsam yanlış anlaşılıyorum o yüzden ben yatıyorum herkese hayırlı geceler tekrardan Saol gönderdiklerin içinde

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,291
9,694
113
Abi ben bişey demiyorum ayrıca sana karşı hiç kötü düşünmedim onu söyleyim benim yaşım küçük küçüklüğüme verin ne yqzsam yanlış anlaşılıyorum o yüzden ben yatıyorum herkese hayırlı geceler tekrardan Saol gönderdiklerin içinde
ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim... Bana şurayı açıkla yeter

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim. Şurayı anlayim yeter
Kral olay şu mesela adam kupon attı 20k veriyo 1-2 saat insanlar takip ediyo kazanınca 4 kişi 50 atıp dağılıyor o tarz bi muhabbet ben öyle anladım savaş beyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...