- 9,291
- 9,694
- 113
Sozlerde çelişki var onu anlamaya çalışıyorum dostSultan Süleyman'ı diyo ya
Sozlerde çelişki var onu anlamaya çalışıyorum dostSultan Süleyman'ı diyo ya
Fedo dedik Çeto abi affola 😁😁😁Yok bende diyorum bu adam böyle şeyler konuşmaz ne oldu ki![]()
Savaşı bende anlamıyorum Allah kolaylık versin sana. 😂Sozlerde çelişki var onu anlamaya çalışıyorum dost
ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim. Şurayı anlayim yeterSavaşı bende anlamıyorum Allah kolaylık versin sana. 😂
Ceto degıl la o ceto da parayı buldu kaybolduFedo dedik Çeto abi affola 😁😁😁
ayn at dedim ya kaybedersek yarın alırsın paranı benden kazanırsam kacarimLa buraya maç yazsam kimse takip etmez 😁 Fedo abiden de ses yok atıp geliyorum siteye 😁
15 dk ya ak got kara göt belli olur . Bir maçım gelirse başlarızRol yap tantana yapma aw 😂
Abi ben bişey demiyorum ayrıca sana karşı hiç kötü düşünmedim onu söyleyim benim yaşım küçük küçüklüğüme verin ne yqzsam yanlış anlaşılıyorum o yüzden ben yatıyorum herkese hayırlı geceler tekrardan Saol gönderdiklerin içindeŞimdi savaşın kimi kastettigini öğrenmeye çalışıyorum merakta ediyorum en son yazdığı cümlede
Kanka darildiysan özür dilerim. Sadece şaka olsun diye dedimYok bende diyorum bu adam böyle şeyler konuşmaz ne oldu ki![]()
Yav o 500 kazanıp 200 u dagıtıyo 1k cektımı ondan kralı yokama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim. Şurayı anlayim yeter
O parasızlıktan kayboldu beni de dolandırdı tertibimCeto degıl la o ceto da parayı buldu kayboldu
ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim... Bana şurayı açıkla yeterAbi ben bişey demiyorum ayrıca sana karşı hiç kötü düşünmedim onu söyleyim benim yaşım küçük küçüklüğüme verin ne yqzsam yanlış anlaşılıyorum o yüzden ben yatıyorum herkese hayırlı geceler tekrardan Saol gönderdiklerin içinde
Yok be abim baş tacisinKanka darildiysan özür dilerim. Sadece şaka olsun diye dedim
Kral olay şu mesela adam kupon attı 20k veriyo 1-2 saat insanlar takip ediyo kazanınca 4 kişi 50 atıp dağılıyor o tarz bi muhabbet ben öyle anladım savaş beyiama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim. Şurayı anlayim yeter
Yine mı tokatO parasızlıktan kayboldu beni de dolandırdı tertibim![]()
Offf Offf o sana değil işte onu bil yeterama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim. Şurayı anlayim yeter
Dınye olanmıO parasızlıktan kayboldu beni de dolandırdı tertibim![]()
Benim hatlar karıştıCeto degıl la o ceto da parayı buldu kayboldu
Yokya o takatlamaz beni bir vurgun yapsa AMK koyacak benide ucuracakta şansı tutmuyorYine mı tokat
Bu Ferhat 40 yaşında herkese abi diyoBenim hatlar karıştı