- 45,442
- 28,761
- 113
Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyimBenide dolandir hasret kaldım 😂
Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyimBenide dolandir hasret kaldım 😂
İçiyorum da daha kana bile karismadi laBana bak sen içtin mi harbi
Senem yatmadın mı daha senemBol şanslar 🙏
Merhaba rüya hanım . Her seferinde bol şans yazıp gidiyorsunuz . Buyrun katılınBol şanslar 🙏
Benımde kuşum hasta agzından akıntı geliyor dostDost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyim
Boşver dost zaten uğradıkları yok terk ettiler muhtemelen yeni nickle aramizdalar selam olsun o güzel insanlaradaKım onlar dost yaz bakalım bı ıdımlerı özelden bılelım
24 saat çok la sen zevkini alacan bana çile cektirecen olmaz öyle 😂 anca beraber kanca beraber 😂Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyim
Geçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diyeKımden alcan verdıklerını mı ıstıyon
50 avroya sinerji veriyor dostMerhaba rüya hanım . Her seferinde bol şans yazıp gidiyorsunuz . Buyrun katılın
Kımmıs oGeçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye![]()
Birde onlar var tabiGeçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye![]()
Kdınlar dedin bizi vurdun yine kalbimizden dost bol şansMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Herkesin de kuşu hastaymış24 saat çok la sen zevkini alacan bana çile cektirecen olmaz öyle 😂 anca beraber kanca beraber 😂
Söylesene senBoşver dost zaten uğradıkları yok terk ettiler muhtemelen yeni nickle aramizdalar selam olsun o güzel insanlarada
Kıyamam deyıp eline alcak bırı arıyoz dost doğru yerde mıyızHerkesin de kuşu hastaymış
Dm atarım listeyi sanaSöylesene sen
Pazar sabah da birisi bana yazmış o kadar kazandın 50 TL şans parası at diye benim yanımdaydı heralde dedim kazancimi felan biliyor dedim aw 😂Geçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye![]()
Gökhan duguncuKımmıs o
Liste bide sağ baştan sayDm atarım listeyi sana