- 9,294
- 9,694
- 113
Bol sanslarBugünde Boston denedik bakalım.
Takip Eden 2 3 dosta dm den ulasirimEkli dosyayı görüntüle 282371
Bol şanslar çok verdin ama bu çok rahat gelecekBugünde Boston denedik bakalım.
Takip Eden 2 3 dosta dm den ulasirimEkli dosyayı görüntüle 282371
Umarım dostBol şanslar çok verdin ama bu çok rahat gelecek
Dün karamsar kalmıştık bugün dusunmeden verdik umarım yanilmayiz 😂Bol şanslar çok verdin ama bu çok rahat gelecek
Getiririz dost ayipsin ne güne burdayizDün karamsar kalmıştık bugün dusunmeden verdik umarım yanilmayiz 😂
Eywallah dost dünde aynısını alsam şu an çok rahattımGetiririz dost ayipsin ne güne burdayiz
Düzelir dostEywallah dost dünde aynısını alsam şu an çok rahattım
Portekiz iy 1 faulden 2.5k 2.yari 1 faulden 2.5k verdim çok can yakti hakem iti
Ben dünya kupasından uzak duruyorum ama sonuç değişmiyor dün üçlü kombine lugo maçına üst diyorum 34te 1-1 oluyor 93te vardan gol iptal ediliyor 2k gidiyor. Bugün yine üçlü kombine le mans maçına var diyorum 88de 1-3 oluyor 2dk sonra iptal ediliyor bi 2k da burdan gidiyor ne alsak patliyorEywallah dost dünde aynısını alsam şu an çok rahattım
Portekiz iy 1 faulden 2.5k 2.yari 1 faulden 2.5k verdim çok can yakti hakem iti
Dost hakem iy da 2.yarida da sanki hakem faulü saydi yaw izleyince çıldırıyor insan 😂Ben dünya kupasından uzak duruyorum ama sonuç değişmiyor dün üçlü kombine lugo maçına üst diyorum 34te 1-1 oluyor 93te vardan gol iptal ediliyor 2k gidiyor. Bugün yine üçlü kombine le mans maçına var diyorum 88de 1-3 oluyor 2dk sonra iptal ediliyor bi 2k da burdan gidiyor ne alsak patliyorartık gollerden sonra sevinemiyoruz bi 5dk geçmeli