- 3,173
- 1,856
- 113
faul 5
Sende para var dost sen ufak ufak git hem ne çekiliş aciyon vur kuponu at tanıdığın birine yakışmadı sana dostBol şanslar dost
30 saniyede 2 kere taca cikiyo normal dost21 taç yok yanlış o throw-in o topu oyuna sokma anlamı var 20 dk da 20 taç mi olur
Hayır be kardeşim neresi normal30 saniyede 2 kere taca cikiyo normal dost
Yok dost destek veriyorum 1 kişi olduğu için açtım kimsenin gönlü kırılmasın diye düşüncene saygı duyarım amaSende para var dost sen ufak ufak git hem ne çekiliş aciyon vur kuponu at tanıdığın birine yakışmadı sana dost
Boşver tanımadığın adama para atmaya gerek yokYok dost destek veriyorum 1 kişi olduğu için açtım kimsenin gönlü kırılmasın diye düşüncene saygı duyarım ama
Flasada baktim her yerde taclar 26 yaziyo canmi anlatimda top habire taca cikiyo zaten ondan normal dedimHayır be kardeşim neresi normal
Haklısın dost beklemede açarım bundan sonraBoşver tanımadığın adama para atmaya gerek yok
taç kaç alacaktın? 25 dakika da 30 taçVale biraz tirsak oynuyor gattuso normalde böyle oynatmazdi aw yine bizi buldu
Flasada baktim her yerde taclar 26 yaziyo canmi anlatimda top habire taca cikiyo zaten ondan normal dedim
5 gözüküyorFaul 6
43.5 du heraldetaç kaç alacaktın? 25 dakika da 30 taç
Yeni 6 oldu5 gözüküyor
rahat gelirmiş kısmet43.5 du heralde