- 9,291
- 9,694
- 113
2 adam tek adam muhabetti var bunların sağı solu belli olmaz awArkasında adam var abi nere veriyor dikerler adamı
2 adam tek adam muhabetti var bunların sağı solu belli olmaz awArkasında adam var abi nere veriyor dikerler adamı
Şimdi hatırladım doğru2 adam tek adam muhabetti var bunların sağı solu belli olmaz aw
Sınır yok heralde bu piadaMax çekim ne
Ver oynim 500 yaparsam yarısını alırım kaybedersem 100unu yollarımSınır yok heralde bu piada
Kayıp bonusuysa maks 20Sınır yok heralde bu piada
Mal la bunlar 50 ye 30 lira kayıp ekledi 20 katı Sınır varmış dur iki oynayım kazanırsm atarım bişeyler banada metelik lazımVer oynim 500 yaparsam yarısını alırım kaybedersem 100unu yollarım
He ya şimdi sordum üzdü ama 50 ye 30 ekledi bu mallar nasıl oldu oKayıp bonusuysa maks 20
Teklifi net anlamadığını düşünüyorum sen bilirsin o yüzdenMal la bunlar 50 ye 30 lira kayıp ekledi 20 katı Sınır varmış dur iki oynayım kazanırsm atarım bişeyler banada metelik lazım
Anladım aw ne demek istiyon sen bana :/ yükselirse recep abiyle ikinize 100 er atarımTeklifi net anlamadığını düşünüyorum sen bilirsin o yüzden
Hı hı 😂Pasaya bak 2 oldu