- 4,251
- 4,313
- 113
Yalniz şöyle liglere oynama. Az sabret canlı git NBA de ben sana tüyo vericem. Maçları canlı izliyorum çünküOh be geldi![]()
Yalniz şöyle liglere oynama. Az sabret canlı git NBA de ben sana tüyo vericem. Maçları canlı izliyorum çünküOh be geldi![]()
Son 65 Daha oynayıp çekerimBunda olmaz merak etme
Bu siteyi nerden buldun la ödeme yapmaz burasıSon 65 Daha oynayıp çekerim
Valla wp dan temsilci ile yatırım yapıorum zaten bi 50 atıp 150 cektim tekrar 50 attım 190 ektim 1 2 gün araile bugünde 100 attım 300 yapıp çekerim bu öder umarımBu siteyi nerden buldun la ödeme yapmaz burası![]()
Bol şans knk saka yapıyorum da bildiğin sitelerden şaşma wp temsilcisi falan hep hikaye onlarValla wp dan temsilci ile yatırım yapıorum zaten bi 50 atıp 150 cektim tekrar 50 attım 190 ektim 1 2 gün araile bugünde 100 attım 300 yapıp çekerim bu öder umarım
Bana gribet temsilcisi yazdı 100 yatır 100 freespin cevrimsiz sweet bonanza 1 tl den .ama daha yatirmadimBol şans knk saka yapıyorum da bildiğin sitelerden şaşma wp temsilcisi falan hep hikaye onlar
Kanka o herkese geçerli zaten bomboş bir promosyon forumda da konusu var çekerken 100 lira kesiyor vsBana gribet temsilcisi yazdı 100 yatır 100 freespin cevrimsiz sweet bonanza 1 tl den .ama daha yatirmadim
İyiki yapmadım o zamanKanka o herkese geçerli zaten bomboş bir promosyon forumda da konusu var çekerken 100 lira kesiyor vs
Tebrikler dostum
teşekkür ederim reisTebrikler dostum
✅ 🧐 👏 👏
Yan çizmeye başladılar gibiBu siteyi nerden buldun la ödeme yapmaz burası![]()
La harbiden bakmıyorlar çekim 😑Bu siteyi nerden buldun la ödeme yapmaz burası![]()
Bu wp temsilcilerinin alayı aynı hep 1 2 kere öder siteye yönlendirir sonra vurur tekmeyiLa harbiden bakmıyorlar çekim 😑
Buda geldiBu wp temsilcilerinin alayı aynı hep 1 2 kere öder siteye yönlendirir sonra vurur tekmeyi