- 15,509
- 10,253
- 113
Bol sans kardesŞu freebeti maç öncesinde spor yada baskette oynamak gerekiyormuş kazançtan sonra istedigin alanda oynanıyor direk veleybola gelirse futbol bitti benim için 😂Ekli dosyayı görüntüle 195746
Sağol reisBol şanslar reis
sağol reisBol sans kardes
Bu PTT ligi kadar ruhsuz bir lig yok menemen e 0.5 oynadık 90 dk 0-0 nedir ya top oynamayı bilmiyorlar forumdan 11 kişi cıksak gol atarız kalite yerlerdeŞu freebeti maç öncesinde spor yada baskette oynamak gerekiyormuş kazançtan sonra istedigin alanda oynanıyor direk veleybola gelirse futbol bitti benim için 😂Ekli dosyayı görüntüle 195746
Şu freebeti maç öncesinde spor yada baskette oynamak gerekiyormuş kazançtan sonra istedigin alanda oynanıyor direk veleybola gelirse futbol bitti benim için 😂Ekli dosyayı görüntüle 195746

Reis santrafor oynardım işte yapardım 🧐Bu PTT ligi kadar ruhsuz bir lig yok menemen e 0.5 oynadık 90 dk 0-0 nedir ya top oynamayı bilmiyorlar forumdan 11 kişi cıksak gol atarız kalite yerlerde
Senden tam shotter olurdu valla @Shellac da sever golleri pivot santrfor 😃Reis santrafor oynardım işte yapardım 🧐