Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alkolden Ceza Yiyen Var Mı

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,539
2,467
113
Arkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,607
2,533
113
Arkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
4 kere ehlieyet aldım 2016 2018 2024 2026 hepsi 0.23 altıydı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,214
38,348
113
107k Ulan var ya Geçmiş olsun

Leila

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,585
319
83
3.65yle hapse girersin gecmiş olsun ders olur sana

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,916
4,688
113
Reisim egerki mahkemede ceza alırsan hapisle alakalı senin denetimli serbestlik yanar ama mahkemede para cezasına cevriliyorsa kurtarabiliyorsun

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,514
18,911
113
3.65 promil baya ciddi bi promil tedavi isterler

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,916
4,688
113
Para cezası da yakıyor diye biliyorum ilk defa alkollü yakalandım
Denetim süresi içerisinde alkollü araç kullanmak veya alkollü olarak suça karışmak, denetimli serbestliğinizi ve infazınızı bozabilir. Bu durumun bozulup bozulmayacağı ve cezaevine girip girmeyeceğiniz, işlediğiniz yeni suçun türüne ve mahkemenin kararına bağlıdır

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,916
4,688
113
Alkollü araç kullanırken yakalandığınızda hakkınızda "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu" ndan işlem yapılır ve genellikle ceza davası açılır. Denetim süreniz devam ederken yeni bir suç (kasdi suç) işlediğiniz için, denetimli serbestlik müdürlüğü durumu infaz hakimliğine bildirir

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,916
4,688
113
Eğer yeni işlediğiniz alkollü araç kullanma suçundan dolayı hakim karşısına çıkıp hapis cezası alırsanız, önceki cezanızın kalan kısmının tamamı veya büyük bir bölümü kapalı cezaevine alınarak infaz edilebilir. Özellikle denetimdeyken işlenen yeni suçlarda "koşullu salıverilmenin geri alınması" hükümleri uygulanmaktadır

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,539
2,467
113
Denetim süresi içerisinde alkollü araç kullanmak veya alkollü olarak suça karışmak, denetimli serbestliğinizi ve infazınızı bozabilir. Bu durumun bozulup bozulmayacağı ve cezaevine girip girmeyeceğiniz, işlediğiniz yeni suçun türüne ve mahkemenin kararına bağlıdır
Kasten işlenmiş Suç sayılıyor oda yakıyor maalesef

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,541
2,795
113
denetimin var aynı suctanmı denetımın var la 2. mi oluyor bu

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,916
4,688
113
  • 1,00 Promil ve Üzeri:Alkol oranı 1,00 promilin üzerindeyse veya madde etkisinde araç kullanılmışsa, bu durum idari para cezası olmaktan çıkar. Sürücü hakkında
    Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (TCK 179) suçu kapsamında adli soruşturma açılır ve ceza alınması durumunda adli sicil kaydına işlenir.