mahkemede desin çok susamıştım su dıye etil alkol içmişim sonrasını hatırlamıyorum d:Kasten işlenmiş Suç sayılıyor oda yakıyor maalesef
mahkemede desin çok susamıştım su dıye etil alkol içmişim sonrasını hatırlamıyorum d:Kasten işlenmiş Suç sayılıyor oda yakıyor maalesef
Reis senin promil 1 üstünde adlı para cezası işlendi simdi mahkemede idari ceza işlenecek büyük ihtimalleKasten işlenmiş Suç sayılıyor oda yakıyor maalesef
Öldürmeye teşebbüs den 7 sene 1 ay hapis cez am vardı yasa ile çıktım 3 sene denetimim var dahadenetimin var aynı suctanmı denetımın var la 2. mi oluyor bu
Öyle zaten 107 normal ceza kesildi ama mahkeme açılacakReis senin promil 1 üstünde adlı para cezası işlendi simdi mahkemede idari ceza işlenecek büyük ihtimalle
Mahkeme de egm tarafından trafik konunu uygulanacak ama infazin olduğunu gören hakim yanmasin diye belki onuda paraya dokebilirÖyle zaten 107 normal ceza kesildi ama mahkeme açılacak
Nasip belki basına gelen vardır diye sormak istedimMahkeme de egm tarafından trafik konunu uygulanacak ama infazin olduğunu gören hakim yanmasin diye belki onuda paraya dokebilir
Gelmedi reis benim ama kanunlarda böyle işliyor hakkında hayırlısı olsunNasip belki basına gelen vardır diye sormak istedim
Cadde de mi oturuyorsun evin önünde nasıl ceza yedinArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
ee aynı suc degilse nasıl denetım yanıyoÖldürmeye teşebbüs den 7 sene 1 ay hapis cez am vardı yasa ile çıktım 3 sene denetimim var daha
Aranın basinda polis vardı motoru park ettım yururken geldı yazdıCadde de mi oturuyorsun evin önünde nasıl ceza yedin
Fark etmiyoree aynı suc degilse nasıl denetım yanıyo
Yürürken nasıl ceza yazıyor la kanunlar mı değişti ben alkol kullanmıyorum alkol lü yürümek ceza sebebi miAranın basinda polis vardı motoru park ettım yururken geldı yazdı
Motorla geldiğimi görmüş kamera kaydı oldugu için yazdıYürürken nasıl ceza yazıyor la kanunlar mı değişti ben alkol kullanmıyorum alkol lü yürümek ceza sebebi mi
Normal şeyler bunlar 10/12 bira arasında öyle cıkıyor3.65 promil ne aw peygambermisin sen töbestağfurullah
2020 de alkollü araç kullanmaktan ceza almıştım 2 ay 10 gün 2022 de başka bi suça karıştım 2025 Ekim de alkollü araç kullanmanın infazi yandığı için 4 gün cezaevinde yattım geçmiş olsun seninde başına benimki gibi gelebilirArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
Serseriyim diyorum kızım neden inanmıyorsun2020 de alkollü araç kullanmaktan ceza almıştım 2 ay 10 gün 2022 de başka bi suça karıştım 2025 Ekim de alkollü araç kullanmanın infazi yandığı için 4 gün cezaevinde yattım geçmiş olsun seninde başına benimki gibi gelebilir
Hahahah böyle şeylerle övünülmeyeceğini idrak edecek yaştayiz kanka ikimizde çok şükürSerseriyim diyorum kızım neden inanmıyorsun