- 17,254
- 16,831
- 113
Serseri_jojukHahahah böyle şeylerle övünülmeyeceğini idrak edecek yaştayiz kanka ikimizde çok şükür![]()
Serseri_jojukHahahah böyle şeylerle övünülmeyeceğini idrak edecek yaştayiz kanka ikimizde çok şükür![]()
Konum_YEr_6Serseri_jojuk
O promil ile trafiğe çıktın sana ya da karşı tarafta birilerine yaralama ya da ölümlü trafik kazası yapsaydın ne olacaktı? İçiyorsan evinde iç ortamda iç ama araç kullanma. Ben zerre acımıyorum sizin gibilere. Birde denetimin varmış daha dikkatli olacağın halde. Birde gelmişsin konu açmışsın. Ne bekliyorsun birşey olmaz mı diyelim. Beter olArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
2.06 promil le yakalandim mahkemeye cktim.5 yıl hukmun geri aciklanmasi verdiler.olaya suça karismadikdan sonra hukuki bir skntin olmazArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
Dikkat şakası yok bu işinArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
Keske cezalar daha agir olsa alkollu arac kullanmak cinayete tesebbustürArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
Açık konuşayım üzülmedim birader herkes tercihlerinin esiridir bence daha yüksek cezalar alman gerekirdiArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
hukukçu değil sinan site açık cezaevi gibi hapse girmeyen 3-5 kişiyiz o yüzden herkeste bilgi varNE KADAR ÇOK HUKUKÇU VARMIŞ FORUMDA MÜBAREK
DOĞRU DİYON BAYA DENEYİMLİ KUMARDAŞLARIMIZ VAR. BİZE YOL GÖSTERİYORLARhukukçu değil sinan site açık cezaevi gibi hapse girmeyen 3-5 kişiyiz o yüzden herkeste bilgi var![]()
BenArkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
Merakına yenilme boşver. Bende hiç kullanmadım sigara dahi içmedim.Ben ömrü hayatımda içki kullanmadım nasıl bı tadı var acaba