Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alkolden Ceza Yiyen Var Mı

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,426
2,638
113
Arkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
O promil ile trafiğe çıktın sana ya da karşı tarafta birilerine yaralama ya da ölümlü trafik kazası yapsaydın ne olacaktı? İçiyorsan evinde iç ortamda iç ama araç kullanma. Ben zerre acımıyorum sizin gibilere. Birde denetimin varmış daha dikkatli olacağın halde. Birde gelmişsin konu açmışsın. Ne bekliyorsun birşey olmaz mı diyelim. Beter ol

Amnesiak77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
53
28
Arkadaşlar alkollü yakalandım 3.65 promil alko çıktı 107 k ceza yedim o önemli değil mahkeme acılcakmış trafiği tehlikeye sokmaktan denetimdeyim 1 gün bile ceza alsam denetimim yanar var mı başına gelen nasıl bi yol izlemeliyim (evin önünde yakalandım)
2.06 promil le yakalandim mahkemeye cktim.5 yıl hukmun geri aciklanmasi verdiler.olaya suça karismadikdan sonra hukuki bir skntin olmaz

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,641
1,105
113
Şuana kadar Marmara denizini icmisimdir yemedim hiç

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,885
1,637
113
Trafikte olduğuna dair görüntü varsa yani ceza yazılmadan önce elde edilmiş bir görüntüden bahsediyorum memur bunu kesin olarak görüp sana ceza yazmışsa geçmiş olsun denetim yanar denetimin kalanını tam gün yatarsın.yeni cezanın da 1/2 si yatar sayılır tabi bu denetiminin ne olduğuna bağlı.Bir suçtan ceza direk denetime çevrilmişse bir şey olmaz ama cezaevine girip koşullu salıverme için denetimle çıkmışsan kalanını yatırır.

Sen yürürken ceza yazılmışsa ve bu motordan indi zaten trafikteydi kesin görüntü vardır deyip mobeseden görüntü alınmışsa ceza memurun niyeti ile alakalı yazılmıştır yani yakalanmadan önce değil de sonrasında delil oluşturulmuştur bunu belirterek yazılı savunma yapman şart.mahkemeden önce kesinlikle yazılı savunma ilet adliyeden yada uyaptan sözlü savunma iş görmüyor.

Ben ehliyet para cezasını iptal ettirip 5 yıl geri almayı da iptal ettirdim ama alana kadar 2 yıl geçiyor.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,898
11,277
113
Dikkat şakası yok bu işin

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
507
93
NE KADAR ÇOK HUKUKÇU VARMIŞ FORUMDA MÜBAREK

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,085
357
83
Keske cezalar daha agir olsa alkollu arac kullanmak cinayete tesebbustür

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,465
4,530
113
Açık konuşayım üzülmedim birader herkes tercihlerinin esiridir bence daha yüksek cezalar alman gerekirdi

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
358
83
Geçmiş olsun madem böyle bir var ne diye alkollü arac kullanırsınız şaka gibisiniz valla beyler.insan kendine sorumsuz olurmu

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,889
1,723
113
Ben

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
2,175
113
Ben ömrü hayatımda içki kullanmadım nasıl bı tadı var acaba

GodofBet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
106
64
28
Ben de 2 promille yakalanmıştım. Kamu davası açılıyor. 5 yıl ertelemeli karar çıkmıştı bana sicilim temiz sabıkam olmadığı için