- 39,252
- 32,913
- 113
Yattık burası da uğurlu gelmedi dağılalım
Bu yoruma neden 4 beğeni gelmis şimdi onu anlamadimBol şanslar gardaşım
Yanlışlıkla parmağım değdi.Bu yoruma neden 4 beğeni gelmis şimdi onu anlamadim
Begeni yi geri cek hocam pauahYanlışlıkla parmağım değdi.
Ol şanslarYükselişe geçmemiz lazım artık
Parmaği attık begeniye bi kere ölmek var çekmek yok.Begeni yi geri cek hocam pauah
Bol sanslar olsun reis hadi adim adim won demeye baslayalmYükselişe geçmemiz lazım artık
@Zerus27 ile bi akrabalık, ortak yanınız var mı berduş.Bol sanslar olsun reis hadi adim adim won demeye baslayalm
Yok hicbir bagim reis@Zerus27 ile bi akrabalık, ortak yanınız var mı berduş.
Milyonlarca yürek akıllarda tek soru bende aynı kişi sanıyorum onları@Zerus27 ile bi akrabalık, ortak yanınız var mı berduş.
Değil zeus 30k parayi oyuncu bahsine atiyor 3 orandan berdus 100 liralık kupon yapıyorMilyonlarca yürek akıllarda tek soru bende aynı kişi sanıyorum onları
Anladım berduş o zerdüşt sen ehli sünnetsin.Yok hicbir bagim reis
Görünce ikiz sandım ilkin dost merak etmemek elde değil.Milyonlarca yürek akıllarda tek soru bende aynı kişi sanıyorum onları
Burasi ne alemde hocam varmi bilginGörünce ikiz sandım ilkin dost merak etmemek elde değil.
"Yattık burası da uğurlu gelmedi dağılalım."Burasi ne alemde hocam varmi bilgin
O totem yapiyor hocam ne kurttur o puaha"Yattık burası da uğurlu gelmedi dağılalım."
Konu sahibi dostumuzun bu balkon konuşmasından sonra sandıkları terk ettim dost.
Gaddarim yok konuda gelsin de konuya renk katsın. Takım eksik. Dün fena kacti. Oruçlu oruçlu gavurlara sövdük. Orucun sevabını kaybettik. Kayıp bonusumuzda yok. Her yerden kaybediyoruz dost.O totem yapiyor hocam ne kurttur o puaha