- 39,087
- 32,686
- 113
Sana ayrı ulasıcam kankaWon be won
Sana ayrı ulasıcam kankaWon be won
Mr yrk sen nerden ciktin laDemiştik gelir bu diye
Bn gidermiyim sence knk az önce 3 _4 kişiydik şimdi baya çoğaldık neden😁He gittin sandım
Allah ı razı olsınSana ayrı ulasıcam kanka
Ben takip edenleri çıkardım butragueno ve benBn gidermiyim sence knk az önce 3 _4 kişiydik şimdi baya çoğaldık neden😁
Bende var miyim aklında dostumSana ayrı ulasıcam kanka
En başından beri bırdaydım ruhenMr yrk sen nerden ciktin la
Ben sahidim puhahaEn başından beri bırdaydım ruhen
Nebilim dost insan sevdiğine takılır derler ya oyuzdn bnce 😁HHsjhsh Özkan'ımdan ne istiyorsunuz
AdamÇekim verdim sağ salim gelsin ayar çekeriz baştan olan 3 kişiye birer olucak 5 kişiye de 500 er ateşleriz bu siteye çok güvenmiyorum o yüzden ödeme gelince ayarı çekeriz
Kesene bereket kanka hallettik 2 dk da puahhaÇekim verdim sağ salim gelsin ayar çekeriz baştan olan 3 kişiye birer olucak 5 kişiye de 500 er ateşleriz bu siteye çok güvenmiyorum o yüzden ödeme gelince ayarı çekeriz
Dolandırıcılar kralı olalım ikimizdeÇekim verdim sağ salim gelsin ayar çekeriz baştan olan 3 kişiye birer olucak 5 kişiye de 500 er ateşleriz bu siteye çok güvenmiyorum o yüzden ödeme gelince ayarı çekeriz
Ben moron maçından öteye geçemedim sağlık olsunKesene bereket kanka hallettik 2 dk da puahha
Kanka biri zor diyordu o kimdi ya dmdjekskksKesene bereket kanka hallettik 2 dk da puahha
Tahir pek sevdiğine takılmazda neyse dediğin gibi olsun o zaman tahirin forumda en çok sevdiği kişi Hakan ona çok takılıyor 😆Nebilim dost insan sevdiğine takılır derler ya oyuzdn bnce 😁
Sen ben butruga vardık en başta ztn diğer arkadşlar sonra dan geldi knkBen takip edenleri çıkardım butragueno ve ben
Kesene bereket yiğidimSana ayrı ulasıcam kanka
Tahirr bide kişniyordu 🤣Kanka biri zor diyordu o kimdi ya dmdjekskks