Güney Amerika ligi eşekleri işte. Anca koşsun dursunlar ciğerini...Sevmedim ben bu kuponu
Güney Amerika ligi eşekleri işte. Anca koşsun dursunlar ciğerini...Sevmedim ben bu kuponu
Eski resimlere baktım daldım bir cigara yaktım , resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelme... o hesapSen niye uyumadın? @yasyn55
🥺Eski resimlere baktım daldım bir cigara yaktım , resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelme... o hesap
Bir gençlik bıraktık Pikaçuu kardeş. Değil elektrik vermek elektrik direğini soksan .... geri gelmez o gençlik... ah ah
Gördüm dost. 58 k öyro fena para ya
Ilerde bız hdjdjdjdjOlaya bakın ya 🤣
Biz kod kovalamaya devam erişemeyiz o paralara. Milletin parası var yine g.tü kaşınıyor.Ilerde bız hdjdjdjdj
Ama mutıs olay dhhdjdjdBiz kod kovalamaya devam erişemeyiz o paralara. Milletin parası var yine g.tü kaşınıyor.
yeni bir yüz yeni bir isim yeni bir kimlik yeni bir hayat ama aynı cenabetlik .dHey gidi elmaradon iyi adamdı ya nerelerde acaba ..
Ulan diyorum 1 kişi eksik 1 kişi eksik. Forum zaten tımarhane baktım elmaradon yok amkyeni bir yüz yeni bir isim yeni bir kimlik yeni bir hayat ama aynı cenabetlik .d
Sağlık olsun dost. İyi sabahlarBu kupon gelmez beyler ben gidiyorum hadi iyi geceler yarın devam ederiz
Bukalemun misali 😉Ulan diyorum 1 kişi eksik 1 kişi eksik. Forum zaten tımarhane baktım elmaradon yok amk
Sen de uyu dost. Gençliğini ziyan etme.Şu avai yanlışlıkla 2 tane atsa nolur sanki