- 22,293
- 27,802
- 113
Bol şanslar kanka@oneheart dosta teşekkürler
Başarırsak konuda söylediği 3-4 dosta ulasiriz
Bol şanslar kanka@oneheart dosta teşekkürler
eşref gelmeyince oda gitti veda etti..Hadi bol şans bakalım metinim nerde var mı hayır haber
Bol şanslar@oneheart dosta teşekkürler
Erhanla eşrefi banladı yav cemsin zorla banlattı arada kaynardı oeşref gelmeyince oda gitti veda etti..![]()
Şerefi de kaybettik emmiiieşref gelmeyince oda gitti veda etti..![]()
Bol şans@oneheart dosta teşekkürler
kim banlandı ya anlamadım bak şimdiErhanla eşrefi banladı yav cemsin zorla banlattı arada kaynardı o
@KaRaa gene kimi banlattin baş köşeye oturup🤣kim banlandı ya anlamadım bak şimdi
Sabah tartıştılar küfürleşme oldu erhan la eşref arasında başkanda kalkınca banladı cemsin hedef gösterdi etiket etiket üstünekim banlandı ya anlamadım bak şimdi
Gereksiz yükseldiler orda yav akşam birbirlerine sağol dost çeken adamlar sabah birbirine giriyoSabah tartıştılar küfürleşme oldu erhan la eşref arasında başkanda kalkınca banladı cemsin hedef gösterdi etiket etiket üstüne
Cemsin zaten mahallenin koca karıları gibi günlere de katılıyordur oErhanla eşrefi banladı yav cemsin zorla banlattı arada kaynardı o
Sus sus susGençlerbirliği maçı kaç kaç @AllanSaintMaximin
o cem denen şahış zaten nasıl diyim argo kullanamıyoruz ama çok silik biri . yazık olmuş erhanaSabah tartıştılar küfürleşme oldu erhan la eşref arasında başkanda kalkınca banladı cemsin hedef gösterdi etiket etiket üstüne
Kredi kartı dayiReis nere yatırdım 1000 TL havale ile.
Şu kupon tutarsa sevinecen mi ciddenGüncel oran 51 enişte hissettim
Ekli dosyayı görüntüle 887683
Erhan iyi adamda digeri yüksekten bakıyor firavun gibiSabah tartıştılar küfürleşme oldu erhan la eşref arasında başkanda kalkınca banladı cemsin hedef gösterdi etiket etiket üstüne
Bitti bunlar da gol bulamıyor 2 dir gs ye veriyorum ilk yarı yenilip duruyorGüncel oran 51 enişte hissettim
Ekli dosyayı görüntüle 887683