- 39,260
- 32,915
- 113
@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Bol şans cano@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Bol şanslar@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
rastgele@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Rastgele,vurduğun gelsin,,@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Bol şanslar@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
bol şans@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Bol şanslar knk roll dışıyım başarılar@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
U 21 ler var dost,,fransa u21 erken attı golü,,1 gol daha çıkar ilkyarıFutbol bülteni yerlerde
baya da etkili oynuyorU 21 ler var dost,,fransa u21 erken attı golü,,1 gol daha çıkar ilkyarı
Aynen,tam kopmalık maç,,bakalımmbaya da etkili oynuyor
Şuan dakıka 20baya da etkili oynuyor
ama oran az 1.5 ğste 2.5 da riskAynen,tam kopmalık maç,,bakalımm
Bol sanss@TommyEgan çok ısrar etti kıramadım deneyelim bakalım kazanırsak gerekeni yaparız
Yanına hollanda u21 var 2-0 ilkyarı devredeama oran az 1.5 ğste 2.5 da risk
severiz ben olsam ilk yarı 3.5 üst girerdim xD
Bolşans dost,,
Bol şanslar