- 42,717
- 43,697
- 113
Sana güvendik kardeşim recebin konuya değil buraya geldikBu maç üst olur
Sana güvendik kardeşim recebin konuya değil buraya geldikBu maç üst olur
Basmaya limit yetmez dosteminsen avukatı çağırıp satıyorum trabzondaki evi
Kardeşim Recep şimdi millete saydiriyordur bak biz hiç saydirmiyoruzSana güvendik kardeşim recebin konuya değil buraya geldik
1000 oran gelir mi yazdık ama geri dönmedin uğraşmaya değer miEkli dosyayı görüntüle 819047bak senin için jack sparrow olup geldim, karayiplere özel
telegram kapalıymış bi dost oyuna çağırdı herşeyi kapatmıştım kanka 1 maç riskli orda o gelirse gelir arsenal tottenhamm iy 30 a kadar biri atarsa iy 2 gol çıkar ms 3.5 çıkar diğerleri basit gibi1000 oran gelir mi yazdık ama geri dönmedin uğraşmaya değer mi
Heves kalmadı gerçi ak
Hoşgeldin ömer babaGeceniz iyi olsun dostlar
bi ney'in eksik burdaGeceniz iyi olsun dostlar
hahaha adamsın kankam ya güldürdün geceylen valla hikayede kalmadı ya Ömer'in hikayesi bittiHoşgeldin ömer baba
Ceylanla tilkinin hikayesini anlatta gece gece bi dinleyelim
evrende bak sen dost dünyada değil bunlar galibaBen şunların yerine bi bakayım Dünya da neredeymis
kupa maçı bu cahil sen git basket oyna1,5 alt olacak maçtan 3 gol bekliyoruz yatacak yerin yok asker
20 dakikadır bildirim yok kardeşim peşpeşe mi atıyorlar bu ligde
Aruba güzel ulkeymis lan tam balayilikevrende bak sen dost dünyada değil bunlar galibakarayip korsanları evreninde
MS 3-0 kardeşim1,5 alt olacak maçtan 3 gol bekliyoruz yatacak yerin yok asker
20 dakikadır bildirim yok kardeşim peşpeşe mi atıyorlar bu ligde
Karayip diyorsun kardeşim kötü olma ihtimali yokAruba güzel ulkeymis lan tam balayilik
Güzeldi kankahazır gol yoldayken size bir hikaye anlatayım,
kuşadasında yaşıyoruz o ara sitede müstakil evler, arka evlerin birinde caminin hocası oturuyor 30-35 yaşlarında ney çalıyor bizim karşı komşuda bende kapıda içiyorum, hoca çağırrdı gel dost ney çalayım dedi aldım içkimi gittim yanına 1 saat boyunca ney çaldı anladım ki türk sanat müziği bunun yanında halt yemiş saygılar@ÖmerBaba
Gittin galiba kardeşim 700k yi vuruncaKarayip diyorsun kardeşim kötü olma ihtimali yok