- 31,706
- 11,788
- 113
Bol sanslar@Doncaster dosta teşekkürler sponsorluk için
Kazanc durumunda yarısını dağıtırız
Bol sanslar@Doncaster dosta teşekkürler sponsorluk için
Kazanc durumunda yarısını dağıtırız
kalplerimiz aynı seninle aynanda yazıyoz hep çözemedimFlashscore kullan kardeşim
Ya şu her dk yı yazıp durmayın. Önemli pozisyonları yazın. Ahmet artık iyice hasta saniyesi saniyesine yazıyor . Bu kadar hasta olmayın24 ve 27
Pardon sert giris yaptik haklisinYa şu her dk yı yazıp durmayın. Önemli pozisyonları yazın. Ahmet artık iyice hasta saniyesi saniyesine yazıyor . Bu kadar hasta olmayın
Yıllardır kayıp olan ikizinim dostkalplerimiz aynı seninle aynanda yazıyoz hep çözemedim![]()
bak bolivya kaç gündür iy 1.5 üst bitiyor 2.23 oranla açıyorlar hep geceye para kalmıyor öğlen dostluk maçlarına gidiyorYıllardır kayıp olan ikizinim dost
Ne hikmetse ayrı büyüsekte ikimizde kumarbaz olmuşuz
Sert girişi sert sikiş diye okudukPardon sert giris yaptik haklisin
hangi maç askı
Belgrano girip ciktihangi maç askı
operayı açıyorsun gizli sekmeye giriyorsun sonra beyninle düşünmeyi bırakıyorsunSert girişi sert sikiş diye okuduk
Gecenin üçünde normal mi beyler
Dostluk ayağına gondikliyorlar milleti. Ben yine 2 günde yedim maaşı 2-3 gündür foruma giriyordum yazmıyordum gemileri yaktık bu gece.bak bolivya kaç gündür iy 1.5 üst bitiyor 2.23 oranla açıyorlar hep geceye para kalmıyor öğlen dostluk maçlarına gidiyor![]()
o çok sıkıntı işte para yüklü gelince yüklü basıyorsun yüklü gelsin diye ama sonuç yine hüsran yine 0Dostluk ayağına gondikliyorlar milleti. Ben yine 2 günde yedim maaşı 2-3 gündür foruma giriyordum yazmıyordum gemileri yaktık bu gece.
Heves meves kalmıyor amk 30 gün çaliş 2 günde ye
Taksitleri ödemiştim neyseki tek teselli o oldu
Otuz küsür kalmıştı ödemeleri yapınca. 5-5-10 şeklinde yüksekten uçtuk 5 kupon filan yapmışımdır maxo çok sıkıntı işte para yüklü gelince yüklü basıyorsun yüklü gelsin diye ama sonuç yine hüsran yine 03-4 kombin yapıyorsam hep en düşük oran yatırıyor 3-4 gündür daraldım bende
ne lose la iylar bittimi 39 birinde diğerinde 35 değil mi ?