- 9,380
- 13,498
- 113
Kardeşimin ismi yeter ama lütfen Başar artık 😂İsim böyle bir şey Hakanım
Kardeşimin ismi yeter ama lütfen Başar artık 😂İsim böyle bir şey Hakanım
Bu defa Başar amaİsim böyle bir şey Hakanım
ÖhööööSende mi patladın
İlk adımı aşamiyozki bir türlüBu defa Başar ama
Valla olmuyor ben ne alırsam tersine alın Allah rızası içinKardeşimin ismi yeter ama lütfen Başar artık 😂
Olacak olacakİlk adımı aşamiyozki bir türlü
Deneriz birazdanOlacak olacak
Tam tersini almayı dene bir dost tam alicakken kendini durdur tersini oyna 😂Lan
Valla olmuyor ben ne alırsam tersine alın Allah rızası için
Seninde kesene bereketÇekim gelsin ulaşicam dostlar çekim beklemeye alınmadı henüz
Şuan öyle yapacam vallaTam tersini almayı dene bir dost tam alicakken kendini durdur tersini oyna 😂
Kesene bereket reisimÇekim gelsin ulaşicam dostlar çekim beklemeye alınmadı henüz
Kesene bereket dost sikinti yokÇekim gelsin ulaşicam dostlar çekim beklemeye alınmadı henüz
O zaman 1,03 orana oynaması lazım gidiyor 2,40-3 orana basıyor isyan ediyor olması lazımdı diye amq 🤣🤣🤣Tam tersini almayı dene bir dost tam alicakken kendini durdur tersini oyna 😂
Benim için astan farkı yok dost 😂😂O zaman 1,03 orana oynaması lazım gidiyor 2,40-3 orana basıyor isyan ediyor olması lazımdı diye amq 🤣🤣🤣
Kesene bereket dost zamandan yana sıkıntımız yok şükür.Çekim gelsin ulaşicam dostlar çekim beklemeye alınmadı henüz
Malatya’ya gelem de bana 2 düpple rakı ismarla gardaş 🤣🤣Kesene bereket dost zamandan yana sıkıntımız yok şükür.
Ah be gardaşım biÇok acil sponsor lazım çok acil