- 26,407
- 16,424
- 113
Adamsın kankaYatarsak senden yatak dedik kanka
Adamsın kankaYatarsak senden yatak dedik kanka
Gelse yapcaktım pırt@Barrios kanka batan kuponumu gördün mü. İlk metin beğenmişti gelse helalinden 500 atacaktım metine
Görmedim kanka yatan kuponlar moralimi bozduğu için bakmıyorum. Bize tutan lazım@Barrios kanka batan kuponumu gördün mü. İlk metin beğenmişti gelse helalinden 500 atacaktım metine
Nerden bilin dostBu maç 80 olmadan 0-2 olur nerden bildiğimi sormayın
Sorma dedim kankaNerden bilin dost
Davion mitchella giriyodum açmamışlar. Jovic yazdım 2.yarı süre almadı. Diğer hepsi geldiGörmedim kanka yatan kuponlar moralimi bozduğu için bakmıyorum. Bize tutan lazım
OkSorma dedim kanka
Çok kötü kaçmış ne güzelim oranı yıkmışDavion mitchella giriyodum açmamışlar. Jovic yazdım 2.yarı süre almadı. Diğer hepsi geldi
Kanka sen anlıyon bu işlerden benim gibi 🤣 . Bence böyle üçlüğe vs girip yüksek oran kovalamak lazım. 80 tane üçlük deniyolar artık oyun iyice 3lüğe döndü reeves eşşeği dışında kimse içeri girmiyoÇok kötü kaçmış ne güzelim oranı yıkmış
Yattık yaktın bizi AhmadAdamsın kanka
Maç betcoda yok şikeli diye almamışlar 1 1 bitecekmişYattık yaktın bizi Ahmad
O da geldi bize kaldırdi aqKanka sen anlıyon bu işlerden benim gibi 🤣 . Bence böyle üçlüğe vs girip yüksek oran kovalamak lazım. 80 tane üçlük deniyolar artık oyun iyice 3lüğe döndü reeves eşşeği dışında kimse içeri girmiyo
Tekden mı gitti buDavion mitchella giriyodum açmamışlar. Jovic yazdım 2.yarı süre almadı. Diğer hepsi geldi
Evet jovic sadeceTekden mı gitti bu
Yok canımKanka sen anlıyon bu işlerden benim gibi 🤣 . Bence böyle üçlüğe vs girip yüksek oran kovalamak lazım. 80 tane üçlük deniyolar artık oyun iyice 3lüğe döndü reeves eşşeği dışında kimse içeri girmiyo