- 1,442
- 533
- 113
2012 2013 DEN BERK HER ALLAHIN GUNU IDDAA OYNUYAN BIR RUH HASTASIYIM AMA HER GUNNN
2012 2013 DEN BERK HER ALLAHIN GUNU IDDAA OYNUYAN BIR RUH HASTASIYIM AMA HER GUNNN
Olm bı tek o geliyor bı blok yapamadılar hala aq ya3luk atti la ben gelmez dediğim kisi tek gelecek galiba puaba
Uyu puahaOlm bı tek o geliyor bı blok yapamadılar hala aq ya
Ulan lebronun blogu da geldiUyu puaha
Essegoessek köşeden üçlüğü atsaydi Alperen kaliyordukLebron ne vurdu be triplee hadii bakalım alpiyide getirelim şu hurda okogie kaldi
Cok kotu mac oluyor ben saldim izlemeyi yatacm dost alpi ve okigi kaldi onlarda biri blok biri trip atsin iste çok birsey beklemiyorsun puaha görüşürüzUlan lebronun blogu da geldi
Yattık kanka daha gelmez artık görüşürüzCok kotu mac oluyor ben saldim izlemeyi yatacm dost alpi ve okigi kaldi onlarda biri blok biri trip atsin iste çok birsey beklemiyorsun puaha görüşürüz
Okegie takip et Alperen 1 tane blok vurdu bence maç.sonuna kadar ekleme olabilir takipteyimEssegoessek köşeden üçlüğü atsaydi Alperen kaliyorduk
Sonradan ekleme çok oluyorOkegie takip et Alperen 1 tane blok vurdu bence maç.sonuna kadar ekleme olabilir takipteyim
Yazdılar la Alperene bloku 1 diyorOkegie takip et Alperen 1 tane blok vurdu bence maç.sonuna kadar ekleme olabilir takipteyim
Bench alsa okegie gelir seninde insallahÇöktüm ben paraya silselerde umrumda değil kanka 🤣