- 38,944
- 32,515
- 113
Ulan su karılardan hiç kazanamıyoruz yine gidip karılara oynuyoruz
Arjantin erkekleri ilk yarıdan var oldu karilarda iş yok kadınlar her yerde bize zararUlan su karılardan hiç kazanamıyoruz yine gidip karılara oynuyoruz
Kadınlar kapatılsın kankaUlan su karılardan hiç kazanamıyoruz yine gidip karılara oynuyoruz
Karılardan yüzü gülen erkek biraz şeydir zatenUlan su karılardan hiç kazanamıyoruz yine gidip karılara oynuyoruz
Rollde kaçana bak sans yok be dost.Alin size bi kiyak bankolarin bankosu @tahir1603 @AllanSaintMaximin

Hiç bu kadar banko görmemiştim Bol şans kardeşimAlin size bi kiyak bankolarin bankosu @tahir1603 @AllanSaintMaximin
Çeyrek gole kalmişHiç bu kadar banko görmemiştim Bol şans kardeşim
Aksam bi kornerden 45 k gitti hocam bugun biz aglamayalim kim aglasinRollde kaçana bak sans yok be dost.
Ekli dosyayı görüntüle 964986
Rezzz alHiç bu kadar banko görmemiştim Bol şans kardeşim
Mecbur aldık kardesimmnRezzz al
3-3 biter yada ev 4-3 alir bunda bu şans olduğu müddetçeÇeyrek gole kalmiş
Dostum bundan böyle bi kupon paylaşınca gelen dm leri konunun altına ekran görüntüsü alıp etiket edecem milleti. Yav daha demin 30 lira poğaça istiyor adam sen düşmemişsin anlamıyorsun diyor birde. 30 liralık düşme nasıl oluyor bu hayatta onu anlamıyorumAksam bi kornerden 45 k gitti hocam bugun biz aglamayalim kim aglasin
Kardesım bu nedir çektiğimizKarılardan yüzü gülen erkek biraz şeydir zaten
Kanka bu çok banko duruyor ben banko maçlara oynamıyorumAlin size bi kiyak bankolarin bankosu @tahir1603 @AllanSaintMaximin
Neden gittiğinin sebebini biliyorum ama söylememAksam bi kornerden 45 k gitti hocam bugun biz aglamayalim kim aglasin
Soyle kanka lutfenNeden gittiğinin sebebini biliyorum ama söylemem
Bana gelmiyo artik sikayet ediyom admin beye 😀Dostum bundan böyle bi kupon paylaşınca gelen dm leri konunun altına ekran görüntüsü alıp etiket edecem milleti. Yav daha demin 30 lira poğaça istiyor adam sen düşmemişsin anlamıyorsun diyor birde. 30 liralık düşme nasıl oluyor bu hayatta onu anlamıyorum