- 23,890
- 24,857
- 113
Elem tere fiş kem gözlere şişSoyle kanka lutfen
Elem tere fiş kem gözlere şişSoyle kanka lutfen
MantıklıBana gelmiyo artik sikayet ediyom admin beye 😀
Sen söyle kardesım ben niye söylüyorum kupon senın kuponun skdjsksksSoyle kanka lutfen
Ben gerekeni yaptim o konuda 😀Sen söyle kardesım ben niye söylüyorum kupon senın kuponun skdjsksks
Ben bu kuponunu görmemiştim görseydim getirirdik kardesım yazık olmusBen gerekeni yaptim o konuda 😀
Zaten 20 ekstra alcaz diye 5 k bayildim siteyeBen bu kuponunu görmemiştim görseydim getirirdik kardesım yazık olmus
5 k nedir be kardesım artık gozumuze 500 tl gibi geliyorZaten 20 ekstra alcaz diye 5 k bayildim siteye
Hocam 30 lira isteyen kim etiket atsana sana zahmet benden poğaça yesin arkadasDostum bundan böyle bi kupon paylaşınca gelen dm leri konunun altına ekran görüntüsü alıp etiket edecem milleti. Yav daha demin 30 lira poğaça istiyor adam sen düşmemişsin anlamıyorsun diyor birde. 30 liralık düşme nasıl oluyor bu hayatta onu anlamıyorum
Ne poğaçası kardesım nesineden kazı kazan alacaktırHocam 30 lira isteyen kim etiket atsana sana zahmet benden poğaça yesin arkadas
Yattık zaten kankaRolü meşgul ettiysem özür
Neyse geçmiş olsun agaYattık zaten kanka
2-2 suyun sesini duyuyor musun okaaaaaaaanAlin size bi kiyak bankolarin bankosu @tahir1603 @AllanSaintMaximin
Dm den yönlendiriyorum dostumHocam 30 lira isteyen kim etiket atsana sana zahmet benden poğaça yesin arkadas
Hocam benim ibani atsana meyve suyu alcam bendeDm den yönlendiriyorum dostum
Bi tane de eve 4-3 oynasaydın bari2-2 suyun sesini duyuyor musun okaaaaaaaan
10 liran var mı dost falım şekersiz sakız alacam. Düşseydin halimden anlardinHocam benim ibani atsana meyve suyu alcam bende
İki poğaça 60 TL cik atacam hocam saygılar 😁yüreğime dokundu daDm den yönlendiriyorum dostum