- 8,857
- 5,704
- 113
Gerek yok bu icerde zaten kardesim 🫡Bi tane de eve 4-3 oynasaydın bari
Gerek yok bu icerde zaten kardesim 🫡Bi tane de eve 4-3 oynasaydın bari
Ahahaha 😂 😂 😂İki poğaça 60 TL cik atacam hocam saygılar 😁yüreğime dokundu da
Kardeşim beni ifşa etme be poğaça değil pizza demiştim ayriyetenDm den yönlendiriyorum dostum
Tahirim zamanında çok zorda kaldığım için ordan pay bictim neyse makara oldu işte 😂😁🫡Kardeşim beni ifşa etme be poğaça değil pizza demiştim ayriyeten
arif efendi ne hallara düstük baksana geçen haftaya kadar 5 10 15 20 yatirirken şimdi meteliğe kursun sıkamıyorum demekki neymiş bıldırki yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar 🤣 🤣 kim beddua ettiyse iyi tuttuAhahaha 😂 😂 😂
Hep kaldık aga da forumda poğaça parası isteyen yolda dilencilik de yapar benceTahirim zamanında çok zorda kaldığım için ordan pay bictim neyse makara oldu işte 😂😁🫡
Sende haklisinda işte belki dedim yani neyse zaten boskoydum hocamla bir sohbet ettik okeyledikHep kaldık aga da forumda poğaça parası isteyen yolda dilencilik de yapar bence
Sen iflah olmazsın dost ne dua ne beddua kapsam dışında kalıyorsun.arif efendi ne hallara düstük baksana geçen haftaya kadar 5 10 15 20 yatirirken şimdi meteliğe kursun sıkamıyorum demekki neymiş bıldırki yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar 🤣 🤣 kim beddua ettiyse iyi tuttu
30 dolarmiydi yoksa o ben yanlış anlamışım özür dilerim dostKardeşim beni ifşa etme be poğaça değil pizza demiştim ayriyeten
üfle arif efendi yağmur yağmali artikSen iflah olmazsın dost ne dua ne beddua kapsam dışında kalıyorsun.
Kuveyt dinari dost yanlış bilgilendirme olmasın hashshd30 dolarmiydi yoksa o ben yanlış anlamışım özür dilerim dost
elini attiğin kurumuş desenehayatımda ilk defa bir korner bahsine alt dedim 15 dkkads 5 korner çıktı
dakika 65 1 korner daha çıkarsa yatırıyoruz hahshshhselini attiğin kurumuş desene
Abdesti yanlış almışsın, ağza su vermeden ilk burna su vermişsin.hayatımda ilk defa bir korner bahsine alt dedim 15 dkkads 5 korner çıktı
takip etmeye gerek kalmamiş bence sağlik olsun umarim döner sans gidince gidiyor geneldedakika 65 1 korner daha çıkarsa yatırıyoruz hahshshhs