- 26,605
- 12,576
- 113
şimdi çıktı yattıtakip etmeye gerek kalmamiş bence sağlik olsun umarim döner sans gidince gidiyor genelde
şimdi çıktı yattıtakip etmeye gerek kalmamiş bence sağlik olsun umarim döner sans gidince gidiyor genelde
son dönemde slot spor geçiriyor siteler herkes kayipdaşimdi çıktı yattı
iyi geceler arif efendi bende papci oynamaya gidiyorum bu gecede yağmur yağdiramadikBen uyumaya gidiyorum dostlar şansımız yok bugün sağlık olsun cümlemize. İyi forumlar sağlıcakla kalın.
😂😂😂Oha gol lan ev attı
Ne kaldı kankaOha gol lan ev attı
Geldi aq ödül benimNe kaldı kanka
Wonnnn maci izliyodum hesabiiiiOha gol lan ev attı
Wonnnn beeeeeeee @AllanSaintMaximinGeldi aq ödül benim
Yeni Beste gelir seneye kardeşim4 sene üstü üste şampiyon olduk bestesiyle büyüyen çocuklar 4 sene üst üste şampiyon olmanın hazzını yaşayacak. Kardeşim bol şanslar bu arada kupon nedurumda bilmiyom ama 🤣🤣
Ben gülmedim kardesım elendin4 sene üstü üste şampiyon olduk bestesiyle büyüyen çocuklar 4 sene üst üste şampiyon olmanın hazzını yaşayacak. Kardeşim bol şanslar bu arada kupon nedurumda bilmiyom ama 🤣🤣
Sende elendinYeni Beste gelir seneye kardeşim
Hakemler kollamasa olamazdik @AllanSaintMaximin4 sene üstü üste şampiyon olduk bestesiyle büyüyen çocuklar 4 sene üst üste şampiyon olmanın hazzını yaşayacak. Kardeşim bol şanslar bu arada kupon nedurumda bilmiyom ama 🤣🤣
Ay ay kardeşim benim tedoscuyoda kovmuşsunuz bence İsmail kartalı geri çağırın en azından top oynatıyor adamBen gülmedim kardesım elendin
Yapııııı var sapı varHakemler kollamasa olamazdik @AllanSaintMaximin
Dürüst kardesım benım 1.sıradasınHakemler kollamasa olamazdik @AllanSaintMaximin
Canin sağolsun kardeşim trip atacak halimiz yok hahshsSende elendin