- 8,865
- 5,704
- 113
Her zaman kardesimDürüst kardesım benım 1.sıradasın
Her zaman kardesimDürüst kardesım benım 1.sıradasın
Yuhhhhhhhhhhh vatan hainiHer zaman kardesim
Ulan benim kolumu kesseniz sarı lacivert akar (ödülü alana kadar)Dürüst kardesım benım 1.sıradasın
Yap cekimini yiğidim nobonus garantili bu seferUlan o değil yattı diye son parayı betvaktine attık hesapda para kalmadı çekim yapmamız lazım
Hosgeldin burak Yılmaz kardesımUlan benim kolumu kesseniz sarı lacivert akar (ödülü alana kadar)
Yap canim kardesimUlan o değil yattı diye son parayı betvaktine attık hesapda para kalmadı çekim yapmamız lazım
Galatasarayli degil miyiz zaten oyleyizYuhhhhhhhhhhh vatan haini
Kardesım sen gizli gizli 10 adım rol yapıyormuşsun bizden habersiz öyle diyorlarYap canim kardesim
Helal valla beklemiyordumOha gol lan ev attı
Ama ben belirttim kanka ödülü alana kadar diye qgqgqgaggagaBi ben dönmedim be semazen gibi döndünüz hwhsh
Darağacında olsa bile son sözümüz BalikesirsporAma ben belirttim kanka ödülü alana kadar diye qgqgqgaggaga
Yok oyle biseyKardesım sen gizli gizli 10 adım rol yapıyormuşsun bizden habersiz öyle diyorlar
Ver iki el slot atem min win garantiliBetvakti nobonus yapmış aq bosu boşuna 1000 lira yatırdık
Kanka herkesin gözü senin üstünde bence fake hesapla katıl skfjskskdjekeYok oyle bisey
Düz bonanza alacam bakalım ne verecekVer iki el slot atem min win garantili
Bol şans kanka bi 10k patlatsa süper olurDüz bonanza alacam bakalım ne verecek