- 2,336
- 3,577
- 113
Bandırmaspor kardeşim hayırdır ne Balıkesir’i 10.5 🤣🤣 1 sene Bandırma’da yaşadım ben mayısın 10. Günü kutlamalara başlardık bizDarağacında olsa bile son sözümüz Balikesirspor
Bandırmaspor kardeşim hayırdır ne Balıkesir’i 10.5 🤣🤣 1 sene Bandırma’da yaşadım ben mayısın 10. Günü kutlamalara başlardık bizDarağacında olsa bile son sözümüz Balikesirspor
Tahirimin hesapla katilcamKanka herkesin gözü senin üstünde bence fake hesapla katıl skfjskskdjeke
Girme şu slota 1.30 1.40 bas çek parayı alacan bin TL’ye 100 lira ödücek sövücenDüz bonanza alacam bakalım ne verecek
Sporda hic alamiyo 100 tl yine iyidir slottaGirme şu slota 1.30 1.40 bas çek parayı alacan bin TL’ye 100 lira ödücek sövücen
Valla Edremite dee 10.5 diyorlar merkeze 1 saatten fazla uzak sözde 91 ile çıkacakmış TR edremitte il olacakmışBandırmaspor kardeşim hayırdır ne Balıkesir’i 10.5 🤣🤣 1 sene Bandırma’da yaşadım ben mayısın 10. Günü kutlamalara başlardık biz
Bandırma içinde aynısını söylüyorlardı 2016 yılında il olacak diye 🤣🤣Valla Edremite dee 10.5 diyorlar merkeze 1 saatten fazla uzak sözde 91 ile çıkacakmış TR edremitte il olacakmış
Fake news kardeşim kandırılıyoruzBandırma içinde aynısını söylüyorlardı 2016 yılında il olacak diye 🤣🤣
Olur mu canım Ramo iyi günündeyse 15-20k koyar cebe sporda şahitim kardeşim 😁Sporda hic alamiyo 100 tl yine iyidir slotta
Senin icinde gizli gizli 15 20 koyuyo diyolar knk dkdkdkOlur mu canım Ramo iyi günündeyse 15-20k koyar cebe sporda şahitim kardeşim 😁
+5 freespin uzatma geldi herhaldeOlur mu canım Ramo iyi günündeyse 15-20k koyar cebe sporda şahitim kardeşim 😁
Senin içinde 15k nakiti koydu diyorlar kardeşim rol etkinliğinde 🤣🤣Senin icinde gizli gizli 15 20 koyuyo diyolar knk dkdkdk
Büyük ihtimal uzattı da uzattı ödediği 500 tlyi geçmez+5 freespin uzatma geldi herhalde
5k ödese yeter awBüyük ihtimal uzattı da uzattı ödediği 500 tlyi geçmez
Yanlis anons 1 hafta gecmis zaman aşımı malesefSenin içinde 15k nakiti koydu diyorlar kardeşim rol etkinliğinde 🤣🤣
Kalpler 100 x 10 k aldi5k ödese yeter aw
Biraz daha cevap gelmezse hakanın rolünü takip edicem yada kendimi kesicemKalpler 100 x 10 k aldi
Virusbetin spinleri aldin miBiraz daha cevap gelmezse hakanın rolünü takip edicem yada kendimi kesicem
Hesabım yok kankaVirusbetin spinleri aldin mi
Geç kaldık deseneYanlis anons 1 hafta gecmis zaman aşımı malesef
Kahkaha attım amk 🤣🤣🤣Biraz daha cevap gelmezse hakanın rolünü takip edicem yada kendimi kesicem