- 9,073
- 5,797
- 113
Tebrikler dağıtım olcakmı
Tebrikler dağıtım olcakmı
Üçliralık oynuyosan hiç oynama barı günaha girmessinBol şans dost üzülüyorum böyle tutarlar görünce etmeyin eylemeyin ben 3 liradan fazla kupon yapmam bunlardan gelecek paradan hayır gelmezzzz
Bu ne laa.. bunu dinlede gece gece kulakların pası silinsin.. hadi ben uyur..
olmasaydı derdimiz söyler miydi müslüm babamızBu ne laa.. bunu dinlede gece gece kulakların pası silinsin.. hadi ben uyur..
Doğru deilmiÜçliralık oynuyosan hiç oynama barı günaha girmessin
Bro kendi mesajina dogru degil mi die kendi kendine soru sormussun valla anlamadim ya 😁😄 3 liralik dgy kuponu vardi bilyonerde zamaninda150 k yakin para almislardi. Miktarlar degilde bu sistemde oranlar cok onemli. 3 lira isin geyigi tabi 😁Doğru deilmiÜçliralık oynuycak kadar kafam rahatsa ne işim olur ıddayla
Kardes sende sunu anlamamışsın liralık oynuyo tutarsa kose olurum dıyo o mantıkla oynuyo kafası rahat he yok 3lirayla köşe olmaya çalısıyosa vay anam vay neyse uzatmayak hepimiz kardesızBro kendi mesajina dogru degil mi die kendi kendine soru sormussun valla anlamadim ya 😁😄 3 liralik dgy kuponu vardi bilyonerde zamaninda150 k yakin para almislardi. Miktarlar degilde bu sistemde oranlar cok onemli. 3 lira isin geyigi tabi 😁
Zor günlerimde hep sen yanımdaydın dost
🧐 ✅ 👏 👏
Benim zor günümde de @erhanbey22 yanımdaydı dostZor günlerimde hep sen yanımdaydın dost
benim yanımdada olurmusun dostBenim zor günümde de @erhanbey22 yanımdaydı dost
Konum at dostbenim yanımdada olurmusun dost
Simartma dostBenim zor günümde de @erhanbey22 yanımdaydı dost