- 4,714
- 5,244
- 135
Seni şiddettle kınıyorum!
Ah dost sabah sabah yaptım kuponu sersemim biraz akşam üstü oynasaydım kesinlikle yapardım bunu aklıma gelmedi..Seni şiddettle kınıyorum!
Şanlı Cebelitarık 0.5 üst beklerdim
Bizim kazmalar bu takımdan gol yiyecek![]()
umarım gelir rast gelsin belli olmaz bu futbol süprizlerle geciyor bu aralarAh dost sabah sabah yaptım kuponu sersemim biraz akşam üstü oynasaydım kesinlikle yapardım bunu aklıma gelmedi..
Valla dost ben oynadım diye Türkiye 6 tane atarsa şaşırma yaniumarım gelir rast gelsin belli olmaz bu futbol süprizlerle geciyor bu aralar
Norveç ve karadağa deplasmanda gol atan Cebelitarık Türkiyeyi boş geçmezAh dost sabah sabah yaptım kuponu sersemim biraz akşam üstü oynasaydım kesinlikle yapardım bunu aklıma gelmedi..
Banada öyle geliyor dostNorveç ve karadağa deplasmanda gol atan Cebelitarık Türkiyeyi boş geçmez
Bizde en fazla 4 atarız.
Güzel kupon dost bol sans
Güzel kupon dost bol sans
futbol bu hele türkiyenin sag sogluda belli omuyor ama kuponun gelme itimali var gibi umarım gelir basarılar simdidenValla dost ben oynadım diye Türkiye 6 tane atarsa şaşırma yani![]()
Hayırlısı hocamBenim kuponlarda genelde olan en yüksek oran rahat geliyor en düşük orandan patlıyorburda da gözüken TR rahat gelir gibi
![]()
Teşekkürler dostFransa gelirse kupon gelir
bol şanslar @Alliance
Bol şanslar 👍
Sağol kral oynadın mı bugünBol şanslar reis
Mis gibi dostOynadık reis Uruguay son saniye geldi köşe vuruşuEkli dosyayı görüntüle 188045