- 17,110
- 8,301
- 113
Gün sonu olduğundan dolayı dostBenimde sıkıntım var reco talep red yedi ugrastiracaklar galiba
Gün sonu olduğundan dolayı dostBenimde sıkıntım var reco talep red yedi ugrastiracaklar galiba
Iyiymis o dabutraşka koyduk işte dost beğenmediysen butrettin diyim
neyse bize para lazımdı dimi para niye lazım hep acabaIyiymis o da![]()
Sorma sanki bir bok yapiyoz en fazla yukselip batiyoz bu ara cok sıkıldım birakcam bu kumari az kaldi baronlara duyurulurneyse bize para lazımdı dimi para niye lazım hep acaba
Benım moodSorma sanki bir bok yapiyoz en fazla yukselip batiyoz bu ara cok sıkıldım birakcam bu kumari az kaldi baronlara duyurulur
Sorma sanki bir bok yapiyoz en fazla yukselip batiyoz bu ara cok sıkıldım birakcam bu kumari az kaldi baronlara duyurulur
www.instagram.com
GeldiSımdı dene bakalım sıkıntı cıkarsa el atalım
Terbıkler
Hayırlı olsun dostum
Gs bunlara prim vermistir manaj nasil sevindi 2 2 olunca![]()
MUSTAFA KEMAL on Instagram: "Bülent uygundan değişik cevap."
182 likes, 16 comments - paradikadama on April 22, 2024: "Bülent uygundan değişik cevap.".www.instagram.com
Evet anladım dost reconun kalp ritmi bi anda orta dereceden en yükseğe çıktı
Fenere atan herkes sevınır takımı seven yokGs bunlara prim vermistir manaj nasil sevindi 2 2 olunca
Gs bunlara prim vermistir manaj nasil sevindi 2 2 olunca
www.instagram.com
Ne alaka la oylamalara bakmiyon mu bir başak bir trabzon bir takim daha vardi bunlar gs tarafinda digerleri fbFenere atan herkes sevınır takımı seven yok
Gostermelık oNe alaka la oylamalara bakmiyon mu bir başak bir trabzon bir takim daha vardi bunlar gs tarafinda digerleri fb
Gostermelık o
www.instagram.com
Djdjjdjdjdjd![]()
Cimbom App on Instagram: "En büyük eğlence Fenevbahçe🤣🤣 #galatasaray #ultraslan #keşfet"
17K likes, 107 comments - cimbom.app on March 28, 2024: "En büyük eğlence Fenevbahçe🤣🤣 #galatasaray #ultraslan #keşfet".www.instagram.com
@butragueno hoşnut oldum 😅
Turkiye kupami alir kenara cekilirim yiyin birbirinizi![]()
Cimbom App on Instagram: "En büyük eğlence Fenevbahçe🤣🤣 #galatasaray #ultraslan #keşfet"
17K likes, 107 comments - cimbom.app on March 28, 2024: "En büyük eğlence Fenevbahçe🤣🤣 #galatasaray #ultraslan #keşfet".www.instagram.com
@butragueno hoşnut oldum 😅