muro gonlunden 2 maç soyleŞimdi buralarda takılacaksın böyle rol konuları olduğu zaman takip edeceksin devamlı aktif ol katıl her yeri
muro gonlunden 2 maç soyleŞimdi buralarda takılacaksın böyle rol konuları olduğu zaman takip edeceksin devamlı aktif ol katıl her yeri
Abi şans atarlar mı geceden beri kod aryom oda yok 🤗Şimdi buralarda takılacaksın böyle rol konuları olduğu zaman takip edeceksin devamlı aktif ol katıl her yeri
Öyle şans atılmıyor mesela adam kupon atıyor iki adım yapıyor 2 adım başarılı olursa takip edenleri atıyor bu şekildeAbi şans atarlar mı geceden beri kod aryom oda yok 🤗
3-10 oranı vardı bak geldiFortolaze maçında bir gol daha var Bak izle
Anladım abi eyvallah teşekkür ederimÖyle şans atılmıyor mesela adam kupon atıyor iki adım yapıyor 2 adım başarılı olursa takip edenleri atıyor bu şekilde
Bol sans kardesÖRNEK
KAHİBAH
WESTON WOKERS MACİ GENEL 1.5 ÜST YAZSANIZ MESELA OYNARIM
Bol şans diliyorum dostum 😎KASA 1K BAKIYE 5YAP 2 ÇEK YAPARSAK ULAŞIRIZ.
2Lİ KOMBİNELERİNİZİ ATIN BEN DE OYNİYİM
Ac bakam takip ederizBOZDUM 5k yaptım 2k çektım para gelırse roll acarız başarırsak tabiki ULAŞIRIZ.
çekim verdim ödesin bakalımAc bakam takip ederiz
Tavsiyem casiveraya at 9a kdr %30 kayip bonusu veriyor.kaybedersen kayipla 2 basket bilsen ana parani cekiyosunçekim verdim ödesin bakalım
Bu retrobet mi eklemiş benim yatırım var eklememiş Dur Şunlara biraz fırça atayımçekim verdim ödesin bakalım
deneme bonusu aldım ya reisBu retrobet mi eklemiş benim yatırım var eklememiş Dur Şunlara biraz fırça atayım
aklımda odeon var kod atıyor 5x100 haftada 1k yatırımı olan alabılıyorTavsiyem casiveraya at 9a kdr %30 kayip bonusu veriyor.kaybedersen kayipla 2 basket bilsen ana parani cekiyosun
Sen bilirsin bol sansaklımda odeon var kod atıyor 5x100 haftada 1k yatırımı olan alabılıyor
Attı dost 2 olmuşFortolaze maçında bir gol daha var Bak izle
Seninki maç sundu ben birini söyledim o geldi öteki gelmedi bak😅Attı dost 2 olmuş