tanimasam da benim abim sensin <3Demek ki böyle oluyor bu işler dostum ne bilelim, abi beni de seçer mi acaba, 😊😊
tanimasam da benim abim sensin <3Demek ki böyle oluyor bu işler dostum ne bilelim, abi beni de seçer mi acaba, 😊😊
Takip etsem benide seçer mi ya abi😂Rolde her rol mubahtir adam onu uyguluyor
17 mesaj gelmiş nasıl olacak bu iş herkesin skntisi var ama bu şekilde olmazki😅mesaj mi atiyolar ahah
usta not al onları 1 kuruş atma17 mesaj gelmiş nasıl olacak bu iş herkesin skntisi var ama bu şekilde olmazki😅
Varol dostum cansın🥰🙏tanimasam da benik abim sensin <3
yakini hastanede olan17 mesaj gelmiş nasıl olacak bu iş herkesin skntisi var ama bu şekilde olmazki😅
maaşı iddaya vuranyakini hastanede olan
bebek mamasi azalan
disarida kalan
evden atilan
mesaj icerikleri bunlar.mi ahaha
Bol şansKazanırsak bı kaç arkadaşa gerekeni yapalım belki birilerine yardımcımız olur
Dmni kapatıp , mutlu sona ulaşırsan burdan bir arkadaşı görevlendirebilirsin dostum yardımcı olur grup açar🙏👍17 mesaj gelmiş nasıl olacak bu iş herkesin skntisi var ama bu şekilde olmazki😅
Komik deil ihtiyacı olmayan burda olmaz zaten illa 17 kişiden gerçekten ihtiyacı olan vardıryakini hastanede olan
bebek mamasi azalan
disarida kalan
evden atilan
mesaj icerikleri bunlar.mi ahaha
Bi dene şansını sende mi battinTakip etsem benide seçer mi ya abi😂
formun kırbacı da geldi adamsın ❤Ezel345
dostum bir daha madii talep te bulunursan
yok talibim yok bana verin vs tarzı dolaylı yollada söylmede bulunursan BANLANIRSIN
Seni bir daha uyarmayacağız.
Dost sakin ol haklısın idare edelim, form kurallarinada saygımız var tabikiEzel345
yok talibim yok bana verin vs tarzı dolaylı yollada söylmede bulunursan BANLANIRSIN
Bu son ben rolling için talibim dedimEzel345
Saol abiDost sakin ol haklısın idare edelim, form kurallarinada saygımız var tabiki
niye ustune aliniyorsun dostKomik deil ihtiyacı olmayan burda olmaz zaten illa 17 kişiden gerçekten ihtiyacı olan vardır