- 51,525
- 48,712
- 113
Bol şansın olsun dostKanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
Bol şansın olsun dostKanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
Karar senin vebalde kalmayalim ama pendikliyim bugünKanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
Bol şans içinden geçeni yap abiKanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
Düşüncen yeter dostum , iyilik yapıyorsun birde mahcubiyetlik mi hissedeceksin ,✅Kanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
baska mac mi yok dostKanımıza girdin rahat durmayacaz belli yeterki kazanalım, arkadaşlara mahcup olmayalim
Yine toparlarsin dost gecmis olsunBatık gemi gibiyim Erhanım, Titanik misali
Ben maçın ilk yarısını izledim Pendik inanailmaz beceriksiz üç tane kale ile bak parantez kaleci ile değil kale ile karşı karşıya dışarı attılar maçta bir şike var dikkatli olmanızı tavsiye ederim50 k Pendik kazanır tek vuruş sence?
maç herşeye açık 1-1 olursa pendik çok açık vermez gol atamadığı sürece açık verirAma 2 0 olursa 3.5 kaçınılmaz olur kanaatindeyim karar seninn
Pendik 2 atar daha iyi değil mjAma 2 0 olursa 3.5 kaçınılmaz olur kanaatindeyim karar seninn
Umarım yazdığımız gibi gelir başarılarmaç herşeye açık 1-1 olursa pendik çok açık vermez gol atamadığı sürece açık verir
Toparlarız elbet cano🙏Yine toparlarsin dost gecmis olsun
o şike 1/2 olabilir miBen maçın ilk yarısını izledim Pendik inanailmaz beceriksiz üç tane kale ile bak parantez kaleci ile değil kale ile karşı karşıya dışarı attılar maçta bir şike var dikkatli olmanızı tavsiye ederim
İadeli makulPendik 2 atar daha iyi değil mj
Girme o topa dost yada mavi izle on onbes dakika sonra karar verKarar senin vebalde kalmayalim ama pendikliyim bugün
Bence de ağır favoriİadeli makul
Valla bu izleyin anlarsınızo şike 1/2 olabilir mi
Yok karar mercii ben değilim dost başarılar olsunGirme o topa dost yada mavi izle on onbes dakika sonra karar ver
açmışız izliyoruz beyazlar 2 tane atacakGirme o topa dost yada mavi izle on onbes dakika sonra karar ver