- 1,564
- 876
- 113
Maç başladı nasıl alıcanLink varmı alayım bende
Maç başladı nasıl alıcanLink varmı alayım bende
Alpi 2. Yarınlar coşar 30u yapabilir rakip musait15 oran olan gelmez mümkün değil
İlk per bitti 7 sayısı var 30lari rahat görmesi lazım ama belli olmazDostlar basketten anlamıyorum pek şuan maçi var alpinin 30 sayı atabilirmi? Şuan kaç veya zor mu çokmu zor veya çok kolay mı Alpi yazarmi 30 sayı bir istişare yaparmisiniz saygılar hayırlı geceler
Oran neydiBen triple double bekliyorum 10 sayı 10 rebound 10 asist yeter benim için fazla sayıda gözüm yok
Oyunda kalıca süre önemli işte sıkıntı oAlpi 2. Yarınlar coşar 30u yapabilir rakip musait
36-38dk min kalır oyunda fark çok ucmazsa 30u bulur bence bu akşam mi bulmali da rakip baya baya zayıf .Oyunda kalıca süre önemli işte sıkıntı o
3 lük atması lazım bu berem için36-38dk min kalır oyunda fark çok ucmazsa 30u bulur bence bu akşam mi bulmali da rakip baya baya zayıf .
2500Oran neydi
2 tane banko atar3 lük atması lazım bu berem için
Az. 7500 olması lazımdı
4 dk 0 sayı2 tane banko atar
Rahat ol 3.ceyrek coşar4 dk 0 sayı
Böyle takip edersen sıkıntı4 dk 0 sayı
Max atıca 21 gelsin isteriz ama zor gibiRahat ol 3.ceyrek coşar
Nasıl kralBöyle takip edersen sıkıntı
Dostlar basketten anlamıyorum pek şuan maçi var alpinin 30 sayı atabilirmi? Şuan kaç veya zor mu çokmu zor veya çok kolay mı Alpi yazarmi 30 sayı bir istişare yaparmisiniz saygılar hayırlı geceler
Bence trible double yapacakAz. 7500 olması lazımdı
Kanka 3. Çeyrek bitsin konuşuruz izliyorum bendeMax atıca 21 gelsin isteriz ama zor gibi
Sadece sayı atarına acmışAlpi triple double yapıp 30 üstü atacak belli