Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alt Oynamak Hakkında

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,755
24,733
113
Adresleri gönderdiğinizde çekim geç gelmesi önemli değil hesaptan atarım gibi birşey demiş
Sizden trx leri almıştı atacak olsa atardı trx attığınız ile ban yemesi arasında 30 dakika var nerdeyse niyeti iyi olsa atardı bence
Sonsuza kadar meçhul kalacak bu konu siz haklı olarak kaldınız yapacak bisi yok :)

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
anlamadığım adam dün 100 150 tlye rol açmış bugün 400 500 k ile geldiğinde ben anlamıştım sahte olduğunu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,089
62,114
113
Aga orasını bilemem niye adres istesin ki maç 10 dakika sonra bitiyordu aticam dedi bu kadar kötü niyetli olamaz herhalde bi insan bana kalırsa aticakti senden değerli değil aramızda ki samimiyete binayen söylüyorum biz varken özellikle yapmaman lazımdı böyle bisey ben olsam yapmazdım en azından
Kardeş o adam fake iş yaptı gerçekten hala ona inandigina şaşırıyorum.adam 2 gün önce sırf almas ödülünü alabilmek için 1k msj kasicam diye kasa 500 adı altında roll açtı konuya kupon bile atmadı.2 gün önce elmas ödülü almak için fake roll açan adam 2 gün sonra 400 kasayla foruma gelirmi?üstelik adam kendi rolünü takip ederken skoru 2 msj olarak ayrı ayrı yazıyordu 3. Msjida süreyi yazıyordu.ekmegi yoktu yemeye faytonla gidiyordu sicmaya hesabı oldu bu is

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,755
24,733
113
Mac bitecek cekim verceem ondan sonra dedi dost gelin ondan sonra tg ye ordan devam edecez dedi bu adam da para felan yoktu hepsi hikayeydi
Aga onu 50 kisiyken konu diyebilirdi son anlarda dedi montaj yapıp saatlerce ugrasacak neyi vardı anlamadim da ne olursa olsun yinede yapmazdım yaptığını

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113