- 1,406
- 1,287
- 113
AdamAlt oynamak ne kardeşim, gerekirse iki sinek dövüştürür ona bile üst derim. Eskiden geyler birbirini bulmak için 3.5-4.5 alt falan oynarmış
AdamAlt oynamak ne kardeşim, gerekirse iki sinek dövüştürür ona bile üst derim. Eskiden geyler birbirini bulmak için 3.5-4.5 alt falan oynarmış
Kaç kaç bitti bu maç en son dakika 60 da 17 0 diAlt işi Sabır işi bro bugün arkadaşımın maç öncesi 6.5 alt oynadığı maç ektedir.
30-0 bitmiş kanka 1 dakikada 3 gol atıyordu ev en son😀Kaç kaç bitti bu maç en son dakika 60 da 17 0 di
Gel bunu futbolculara anlat bazıları öyle bir oynuyor ki sanki gol atınca veya gol pozisyonuna girince futboldan men edecekler .Amacı gol atmak olan oyunda neden alt oynayasin ki koskoca sahada 22 tane insanın bir çaba verdiği oyunda hiç bişey olmamasini beklemek bişey olmasını beklemekten daha saçma üst candır
Holigan 1 k freebet kod attığı zaman 4 lü kombin son maça kalmıştımAmacı gol atmak olan oyunda neden alt oynayasin ki koskoca sahada 22 tane insanın bir çaba verdiği oyunda hiç bişey olmamasini beklemek bişey olmasını beklemekten daha saçma üst candır
ama bazılarıda çok hızlı geçiyor atak ws bu biraz mantıksız kralMs oranları birbirine yakın olan maçlara mesela 2.20-3.00-2.60 gibi, iy 1.5 alt oyna
Bana en çok kazandıran kendi kazandığım tercih ettiğim yöntem tabiama bazılarıda çok hızlı geçiyor atak ws bu biraz mantıksız kral
kral bazen denk geliyor 2.yarıda 6-0 7-0 önde oluyor bazı takımlar üste giriyorum çok rahat geliyorBana en çok kazandıran kendi kazandığım tercih ettiğim yöntem tabi
Sizlere mantıklı gelir mi bilmem ben genelde böyle oynarım